Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Generalka

Počela je jarunska plivačka liga.
Svake nedjelje se pliva 1500 metara.
Dolazite odmah, sve informacije naPLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB
Ko me dobije, ima pivu!

Ja sam u totalnom penisu jer mi je počelo štekat rame.
Na Farosu mi je odustala podlaktica, na Rtini lakat, u Veloj Luci grč u oba lista (kad se Riba ide kurčit baterflajom. Kukom su me izvlačili) i sad ovo.
Nakon kilometra počne neko krvavo bolno zatezanje i jedino kaj mogu je trljat rame prstićima ko da ćevape mijesim.
Užas. Već vidim da me raja zeza - Ribo, Račane...
A taman sam mislio skidat ovih 89...


Evo jedna forvarduša. U biti i nije - to sam pisao za novi Playboy, pa ako ga već niste kupili...


Generalka

Ljudi, ljeto je tu! Jeste li svjesni da je krajnje vrijeme da se dotjerate kako biste zablistali na plaži! Lako je dovesti bijesnu pilu do hotela, nabaciti najskuplje krpice, naručivati steakove i mahati karticom… Ali treba se i skinuti na plaži, a da ne spominjemo krevet. Proučite li pomno vodič i budete li se striktno držali pravila - garantiramo uspjeh!

Skidanje kila
Sitni i veći valjušci koji su se nepozvani nastanili u području vašeg trbuha, stražnjice i prokletog podbratka najlakše bi se maknuli nježnim potezom lasera, ali nažalost je to još uvijek preskupo za naše pojmove. Zato uvijek postoji teži, duži i mukotrpniji način uništavanja masnih tvari. Uz obaveznu dijetu koja uključuje izbjegavanje svega što je dobro, fino i što volite te obavezno izostavljanje alkohola, morate se baciti i u neko od zala koje uništava vaše teško stečeno slobodno vrijeme i u prvo vrijeme umanjuje dužinu seksualnog čina zbog iscrpljenosti i muskulfibera. Dakle, na vama je da izaberete želite li trčati, biciklirati, rolati, plivati, topiti u saunama ili se pak terorizirati teretanom. Trčanje u prirodi je fikcija jer je prirode sve manje i zapravo cijelo vrijeme udišete smrad ispušnih plinova obližnjih automobila. Da ne spominjemo da nije pametno trčati po bilo čemu tvrđem od trave, da je travu teško naći, a kad se i nađe po njoj se skrivaju krtičnjaci, rupe i da je općenito kliska, našto će vaši zglobovi i ligamenti naprosto pucati od sreće. Bez sreće. Voziti bicikl po gradu je ruski rulet kraj nervoznih vozača automobila uz već spomenute plinove, a za kvalitetnih staza za rolanje ima manje nego staništa Čovječje ribice. Još kad vas napadnu hipermutirani jarunski komarci ubojice veličine omanje rode… Katastrofa. Kako zatvorenih bazena u Hrvatskoj ima kao i vitamina u čvarcima, čeka vas katastrofalna gužva i bitka za metar staze s divljom djecom, neplivačima, amaterima, djedicama koji vonjaju po češnjaku i neizbježnim bakama s makrameom na tintari koje bezglavo vrludaju širom vodene površine poput meduza s Alzheimerom. Saune su super stvar ali zovu na obžderavanje, a u teretani ćete biti izloženi pogledima sumnjivih ljudi koji pretjeruju s pumpanjem i pogledima nesretnika koji kao i vi žele do linije stići u 12 dana, što je naravno nemoguće. A da ipak razmislite o sitnoj liposukcijici?

Solarij
Ta riječ najčešće podsjeća da večer nakon izlaganja lažnim zrakama sunca ne smiješ dirati svoju izgorenu polovicu jer em ju sve peče, em potroši tisuće kuna na revitalizaciju kože pa je nervozna, em od tih kremica sjaji kao obnovljeni reflektor na Maksimiru pa ne možeš ni pošteno odspavati. Donedavno je indoors sunčanje bilo vezano samo uz ženski spol, ali vremena se mijenjaju. Tako ćete danas puno bolji dojam na poslovnom sastanku ostaviti ako bleščite (zagorski, naglasak na i) kao drugi oficir palube s Tenerifa ili maslinar sa Sardinije nego da imate imidž bljedunjavog kancelarijskog mišića kojem se vide kraljevski podočnjaci i pokoja žilica. A ako bez zaštite nečeg u rangu žive ili katrana takvi izletite prvi dan na plažu - ne gine vam solidnije pregorijevanje i ostatak ljetovanja u društvu mrzlog jogurta po ramenima. Pripazite na jeftinije varijante koje vam obećavaju brda i doline (postani Bantu za 10 minuta), i pripremite se na zlobna dobacivanja klinaca na ulici zbog prvotnih nuspojava u vidu glatke kože boje kuhane mrkve. Nakon desetog tretmana imat ćete look latino lovera, i uz dobru priču da ste upravo vlastitom jahtom uplovili u u jadranski akvatorij (iako se niste maknuli dalje od Dalmatinske ulice), imate barem 20 posto veće šanse za plažni ulet od konkurencije.

Zubi
Koliko god u faci i tijelu imali boju ulaštene ebanovine, ako se ispod fasade krije nečišćeno groblje sjekutića – ništa od odmora u ugodnom društvu. Zato se što prije treba baciti na dotjerivanje griznog područja. Kako je kompletno preuređenje unutrašnjosti dug, zahtijevan, skup i predan posao koji će vaš zubar mudro proširiti na barem tri mjeseca, ostaje vam par finti koje će donijeti trenutni efekt - DM, TV prodaja i izbjeljivanje kod zubara. Ako kupujete preko TV prodaje, znači da vam je prvi put i da se još niste opekli pa radije probajte s onim trzajnim trbušnjacima bez znojenja, u DM-u se također može nabaviti čudesna maska za izbjeljivanje ali kakav je kiselkast osmijeh Toše Proeskog na jumbo plakatima – i nije neka sreća, pa je najisplativije otići do čika zube. Kad ste već sredili zube, a imate vremena, volje, novca i prijatelje koji su fizički slabiji pa vas se ne usude podjebavati u stilu da “to pravi frajeri nikad ne rade”, možete se odlučiti i za opciju pilinga usana. Navodno su žene oduševljene kad osjete senzualnost i mekoću nakon takvog tretmana. Nažalost, u redakciji nismo našli pokusnog kunića za taj podhvat, koji će uslijediti tek nakon još jednog teško prihvatljivog zahvata u vidu čišćenja jezika…


Depilacija
Klasičnim podlim odlaskom nakon tridesete godine života s najisturenijeg muškarčevog vrha (osim kad imate erekciju gdje ni inače ne uspijevaju), dlačice kao da namjerno traže mjesta gdje bi htjele rasti na ostatku našeg tijela na kojim ih ne želimo i to im uspijeva kao ambroziji u parkovima ili onom bijelom šugavom paperjastom što leti okolo svako proljeće i nevjerojatno nas iritira. Kako kosmatost nekako i nije epitet koji slobodne žene navode kao plus u upitniku za traženje partnera, a i ne želite da lastavice i čiope na plažama Jadrana koriste izdanke s vaših leđa ili prsa za gradnju svojih gnijezda, predstoji vam bolan ali koristan izlet kod teta koje rade s voskom. Uz već opisanu brazilsku depilaciju (Playboy br. 112), možete se odlučiti i na klasičnu (čupavu) ili elektro depilaciju, a svaki vaš hrabri čin bit će višestruko nagrađen pri prvom izlasku na plažu. Sandokan, Rasputin, Che Guevara i George Best su stvar prošlosti, baš je slatko da se nosi glatko!


Pedikura / Manikura
Koliko god smiješno zvučalo, žene pri prvom kontaktu s muškarcem najčešće zapažaju prste, oči i stražnjicu. Kako ćete oči i stražnjicu teško poboljšati u mjesec dana, preostaje vam džoker “posjeta salonu za koji ste mislili da postoji samo zato da tamo vodite svoje bake i djedove na remont” baš onda kad vam se to najmanje da. Srećom da muški rod ne pada na modna osvježenja poput žena te ne želimo na svojim rukama ugradnju ultra elastično senzibilnih 7,2 inčnih umetaka od korejske terakote za 400 i više kuna koje, normalno, niti jedan čovjek nikad neće primijetiti jer ima puno važnijih stvari za gledanje na svakoj ženi. A to, tako teško dohvatljivo obožavano leđno škakljanje od takve žene nećete nikad doživjeti jer ju je strah da se zlatom plaćeni implatant ne otkine prilikom bilo kakve fizičke upotrebe. Što znači da ćete i sami prati suđe ako ste uzeli apartman, kao i propadanje svake mogućnosti za picigin u dvoje. Ali vratimo se na temu. I noge također trebaju tretman, jer se svega nakupi na vašim umornim tabanima koji 350 dana u godini nose lijepe i skupe, ali svejedno – zatvorene cipele, pa im ipak treba posvetiti mrvicu pažnje za udobnije šetanje po, recimo plaži u Baškoj ili Zrču. Manikura ne traje dugo i uglavnom je obavljaju simpatične mlade djevojke u bijelim kutama, koje vas diraju svojim nježnim ručicama i od vaših škrbavih sokolovih kandži koje oblikujete ili zubima ili ničim, stvaraju nešto što će definitivno ostati zabilježeno u očima vaše odabranice dok je držite za ruke na večeri na terasi skupog luksuznog restorana onkraj mora. Osim ako ste zaboravili novčanik…

Kad čovjek bolje promisli, puno je lakše nabildati bankovni račun nego izgledati kao Julio Iglesias između trećeg i četvrtog albuma, ali o ukusima se ne raspravlja, pa kako bude neka bude. Uživajte na masaži! Pardon, na plaži!


...pa ako već niste kupili novi Playboy, kupite ga jer ima još teksta! A i puno slika tete Danielle
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ajde, ajde...


Post je objavljen 14.06.2007. u 10:19 sati.