Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1001misterij

Marketing

Mislim,dakle postojim

Alo ljudovi...Silver rose me trazila da napisem nes o ovoj temi pa eto,ovo sam naso na netu...uzivajte......i da,moram naglasit da je ona prva koja je dosla na ovj blog i to samo par minuta nakon sta sam ga napravio...


Dajte svojim mislima da budu vaši najbolji prijatelji. Mislimo stvaralačke misli. Sve se u životu mijenja. Život je vječna promjena.Zapravo život je izazov i divna pustolovina.
Najvažnije sredstvo da se ostane mlad u starosti je ovo: "Pratite dnevna zbivanja. Učite uvijek nove stvari. To je pravi način da ostanemo mladi u mislima. Što mislimo to stvaramo - to povećavamo! Ja svojim mislima stvaram svoju svoju stvarnost. Ti svojim mislima stvaraš svoju stvarnost. Ja sam ono što mislim. Ti si ono što misliš. Tako se slobodno može reći:"Sto ljudi - sto svjetova".
Pustimo svakoga da živi u svijetu koji je sam stvorio. Budimo tolerantni! Što mislima sijemo, to ćemo i žeti. Što dajemo to nam se pošteno vraća. Sve na što mislimo postaje veće. Zato ne mislimo na bolest, siromaštvo, starost, smrt.
Zamijenimo te riječi mislima na Zdravlje, bogatstvo, mladost i život. Mijenjajući svoje misli, mijenjamo i svoje tijelo. Postajemo sve mlađi i mlađi."Ni od čega brže ne starimo, kao od stalnih misli na starost." rekao je poznati gerontolog G.C. Lichtenberg.
Promijenimo svoje misli, pa ćemo promijeniti i svoju sudbinu. Kako mislimo takvi postajemo. Dobre misli proizvode dobra djela,. Loše misli proizvode loša djela.
Nismo rođeni nesretni već smo naučili biti nesretni uz pomoć vlastitih negativnih misli. Promijenimo svoj stav u životu, pa će se sve promijeniti. Mislimo na zdravlje, a ono nužno mora poništiti bolest u nama. Ne možete bolest otjerati mislima na bolest. Tako bolest samo povećavate! Smirite se i shvatite da je sva snaga oduvijek u vama. Sve nastaje u čovjekovom umu. mislim. Mi smo ono što mislimo. Čovjek uvijek bira što će misliti.
Misli određuju vašu sudbinu. Misli su cigle kojima gradite vlastitu budućnost. Postoji duhovni zakon koji kaže:"Što sijete to ćete i žeti"! Isto se tako može reći:"Što mislite to ćete i žeti." Što dajete to vam se pošteno vraća. Misao jest bumerang! Uvijek se vraća pošiljaocu. Zato je zdravo misliti dobro o sebi i drugima. Misao neprestano proizvodi rezultate. Kako čovjek misli takav jest,


Pravo je bogatstvo duhovno. Sve je nastalo iz duha. Duh je onaj koji stvara tijelo, rekao je Johan Wolfgang Goethe.
Nahranite podsvijest mislima o harmoniji, zdravlju, ljubavi i miru, pa će sve tjelesne funkcije ponovo postati normalne. Podsvijest nadzire i posjeduje odgovore na sva pitanja.
Podsvijest je skladište čovjekovog pamćenja i svaki čovjek u svojoj podsvijesti nosi sva iskustva od najranijeg djetinjstva. Svakoj tjelesnoj pojavi prethodi odgovarajući misaoni obrazac.
Nije normalno biti bolestan. Normalno je biti zdrav!

Budimo, dakle, zdravi.


Post je objavljen 08.06.2007. u 12:21 sati.