Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojzagvozd

Marketing

Zagvoško srce i pjesma

Veseli me vidjeti na djelu to naše zagvoško srce.Milena Prodan i Vesna Alagić zaslužuju ući u najveću knjigu zagvoškoga srca. Ovih su dana za posjeta Zagvozdu ugostile našeg vjernog suradnika Gabriela Romagnolija. Međutim to je samo kap u moru koje su ove dvije naše sumještanke učinile za naš Zagvozd.Već devet godina marljivo pripremaju i organiziraju sve što je važno za susrete "Glumaca u Zagvozdu".One su zapravo bile važan kotač organizacije ovog festivala glume koji je otvorio Zagvozd svijetu, uvrstio ga u destinacije hrvatskih kulturnih odredišta. Hvala vam draga Milena i Vesna za sve što ste učinile na promociji našeg Zagvozda.
Miro Stapić nam se javio sa pjesmom "U Zagvozdu ja sam rođen",koja me oduševila, ali i potvrdila da među našim Zagvožđanima ima brojnih umjetničkih duša koje vole svoj rodni Zagvozd, kao i Miro koji živi u Njemačkoj. Link ove pjesme nalazi se na večini naših stranica pa je dragi Zagvožđani poslušajte.
Goran Lišnjić nam se javio iz Međugorja, gdje trčao mali maraton od Ljubuškog do ovog poznatog svetišta.Na utrci je susreo drugog Zagvožđanina Željka Brnasa koji je pretekao Gorana. Osvojili su sedmo i osmo mjesto. Goran se nada da će iduće godine biti više Zagvožđana na ovoj utrci do međugorske Kraljice Mira.Više pročitajte i pogledajte na ZAGVOZD BLOGSPOTU


Post je objavljen 28.05.2007. u 10:28 sati.