Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neonmozart

Marketing

Dijeta

Uzevši u obzir da smo danas okruženi McDonaldsima, Burger Kingom, Wendy, Pizza Hut i ostalim fast food servisima i pritom još jedemo junk food i onda kad ne bi trebali jer nam se jednostavno ne da kuhati, jasno mije da je teško držati liniju i lijepo izgledati. Ali dovesti se do ovoga je previše.

Image Hosted by ImageShack.us

Ukoliko nemate ideja kako bi mogli izbjeći da vas doagađaju viškovi kilograma postoje mnoge dijete, tablete za mršavljenje, biljni čajevi za mršavljenje i mnogi drugi preparati i pomagala za mršavljenje.

Po mome mišljenju danas realno nitko nema ispriku za pretilost, osim bolesti. Kod osoba koje imaju hormonalnih problema ili problema sa štitnjačom, ili onaj njeki japanski sindrom zadržavanja masnoća ... mogu shvatiti da kilogrami ne idu dolje jer to su geni. Ali ako netko nema problema sa zdravlje a guzica i trbuh samo rastu, onda su si sami krivi i neamju ispriku za to zašto to ne dovedu do normalne mjere.

Ne kažem da svi mroaju biti vitki, ali razmišljajte o svom zdravlju. Naime ima jedna vrsta sala na koje se često zaboravlja, a to je visceralno salo. Kada se govori o debljini uvijek se govori o smanjenju trbuha, struka i bedara jer to je ono što se vidi, ali mnogo veći problem je viscerlano salo - ono se ne vidi.

Visceralno salo je unutar vašeg tijela, okolo organa. I previše visceralnog sala može izazavati ozbiljen zdravstvene probleme. Zbog rasta visceralnog sala ostaje manje mjesta za pravilno kretanje crijeva i postaje teško disati jer u trbušnoj šupljini više nama šupljina nego samo mast.

Dakle ako vam trbuh visi preko remena, ili vam guzica izgleda ko dva retrovizora sa strane vrijeme je da se primite mršavljenja. Odaberite neki zdrav način i polagan način. Nemojte risirati sa glupim i opasnim stvarima, ali smršaviti se može. Ako ničim drugim onda hodanjem i trčanjem.

Post je objavljen 01.05.2007. u 11:28 sati.