Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Fir fektor - jezivo glup šou

RTL je prošle godine otkupila prava na Fear Factor.
Navodno show pun adrenalina i sitnih perverzija koje se zasnivaju na nedostatku straha od visine i stupnja gadljivosti prema stvarima koje normalan Caucasian ne bi ni u kom slučaju stavio u vlastita usta.

Sve se snima na odvratno prljavoj rijeci u remontnoj luci za remorkere na periferiji Buenos Airesa.

Nakon neuspješne prve sezone s katastrofalnom voditeljicom koja je u deset emisija postavila ukupno dva različita pitanja (Kako fi? Jel te ftrah?), ove su se godine luksemburške Švabe odlučile na zgodniju ali i mutaviju voditeljicu koja je prošlogodišnjim pitanjima dodala i jedno svoje – "Oćete li osvojit pare?"

Dinu Dvornika zovu Omamljeni.
Nju bi trebalo zvat Razvaljena.
Ko da je pošmrkala i Keitha Richardsa i tatu mu i pola zalihe jedinstvenog dugorukog Kudravog Gaučosa koji je davno krenuo krivudavim putevima kokainskih noći...
Dobro da i stoji...

Uspio sam pogledati nekih 20 minuta u cijeloj drugoj sezoni i obično bi okrenuo kad bi neka sirota mršavica u žutoj trenirci okrenula očima kad treba stavit tapirovu ćunu u usta, bogomoljku u uho, grancigulu na međicu ili ustima lovit gulaš od prekjučer s pokretne trake.
Uglavnom, sve su se iščuđavale da kak su grozni zadaci...

Pa pobogu, emisija se zove fir fakin fektor.
Nećete sadit poriluk, pikat goblen ili pirjati karfiol (kako se zove ona nesretna neraspoložena kuharica s HTV-a koja je u svakoj epizodi raspoložena kao da joj je četa Huna pred deset minuta silovala cijelo selo skupa sa živadi i mrtvadi, spalila ljetinu i ziminu i napisala grafit na štali - "seka ima bolje sise"?), ljudi moji?
Vi ste pokusni kunići, htjeli ste se mukte pokazat na telki i sad se gledajte!

Neki dan sam naletio na specijalnu emisiju fir fektor mit kroatiše selebritiz.
Filip svaka-bi-ga-majka-za-zeta Kleva, Aleksa žena-bila-mi-ti Cenov i neki gabor s kosom naopako protiv Brda zvanog Mlinka, one kojoj kroz oči vidiš Sljeme i nekog malog mišića koji mi je od nekud bio poznat ali ga nisam nigdje mogao strpat.

I krenu oni s prvom igrom.
Treba na pet metara iznad rijeke boje strašne grah-ričet-s-više-zafriga rigotine skakutat po nekim platformama i skupit zastavice.
Pol ih pada, pol uspijeva, sve traje deset minuta predugo, Mlinka se izvlači poput Velikog Bleka i onda dolazi red na Miška.

„Joj, nemrem“
„Daj ajde, to je za humanitarne svrhe“
„Ma nemrem, bojim se“

I tako pet minuta, probaj, neću, molim te, ajde, nja nja, neeeću i neću, i onda reklame.

Druga igra, iz akvarija s nekom želatinom treba izvadit zubima kamenicu i onda iz drugog akvarija sa žabama izvadit drugu i sve ih pljunut u treću.
Neš problema...

I cucla Sandi, cucla Mlinka, cucla Klingorka (dobar silikon, ni da mrdne, da je bar taki u mojoj kadi... Alal ti vera Glumičiću!), kad pitalo Miću malog, a on će – „Joj nemrem, to se meni gadi...“

Pa gonite mi se svi u krasni...

Dobro, razmišljam si kad sam ugasio telku, koji debil to može smislit, pozvat takvog tipa u takvu emisiju, snimit to, pustit u eter i ne završit na doživotnom izgonu sa svih televizija svijeta skupa s OTV-om?

Fear Factor ili Pussy factor?
Kaj je ovo???

OK.
Mališa je evidentni homoseksualac pa je vjerojatno zbog toga i nježniji i osebujniji.
Što je apsolutno njegovo građansko pravo i na tome mu svaka čast.
Svako ima pravo na opredjeljenje da bude ono što želi, pravo na izbor. (dok mi se ne krene upucavat a onda ćemo malo drukčije popričat...)

Ali zašto se gura tamo gdje mu nije mjesto?
Što je taj čovjek dobio time što je kumio producente da ga stave u emisiju (producenti nisu zvali njega, to je definitivno, a i izbor govori kakvi su oni ljudi) kako bi ga naše vrle manekenke kad ga vide zvale da baš njima stilizira osobnost.
Što mu i piše u radnoj knjižici.
Čuj mene, u radnoj knjižici...
Stilist.
Moš mislit...

Jad.
Jad i bijeda...
Bitno da Knjaza daju na infuziju...

Post je objavljen 17.04.2007. u 08:26 sati.