Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Sasvim obična patrola...*

APDEJT!!!


Bloger umornikonj.blog.hr i njegov bend SHEITANS večeras u AQUARIUSU

Netopolis.hr organizira natjecateljski festival unsigned bandova.

SHEITANS nastupaju 4. po redu i kao i svi ostali sviraju 20 minuta.

Stvar počinje oko 20:00... Oni su negdje oko 21:30...



Svi na koncerat! ajmoooo! ja se skidam gol između drugog i trećeg bisa!




*Priča je u potpunosti prenesena od Amebe, starog lege koji bi htio ostati anoniman...

"Tirliu, tirliu, tirliu...
(sasvim običan zvuk motorole koji obično čujete kad murija prekine tulum taman kad ste joj došli do grudnjaka ili ste našli u dnu špajze Dingač iz '93.)
Halo sokole, orao zove sokola... Halo sokole, javi se...

Halo sokole...

Dobro lega, čujem, jebemukruv, čujem, šta je bilo, šta se dernjaš u ovo gluho doba noći?

Ma sokole, evo zaustavio sam sumnjivca na cesti, puni džepovi nekog bijelog praška...

A kako izgleda čovjek?

Ma fin, pristojan, odijelo, kravata, al mi stalno psuje majku i viče da zna šefove...

Ujebotesunpur, mali puščaj ga!

Ali sokole...

Ma jebo te sokol, jesmo rekli samo kazne za brzu vožnju.

Ali prašak...

Ma nema prašak, to mu je deterdžent, ariel, cilit jebeni beng! Tri dana pred pemziju pa da me još neko sjebe odozgo? Vidi što je bilo onim budalama što su Cvika propustili! Ili s onim što se usudio Bandija zaustavit! Koji ti je kurac!?

Pa mislio sam...

Nema "mislio sam" jer ćeš cijeli život lupat kazne za vožnju. Puščaj gospodina i zaustavi nekog majmuna što ne vozi 50! I laku noć!

Dobro sokole...
Tirliu, tirliu, tirliu... "

Mladi policajac prevelike kape mahnuo je rutinirano lilihipom na cesti koja vodi iz Osijeka na autoput, mi smo platili 300 kuna jer smo vozili 57 na sat, a 500 metara dalje vidjeli smo ušlagiranog tipa kako je u prekrasnoj mečki sudaren s drvom poluizvaljen i posut bijelim prahom ležao na cesti.

Priča je izmišljena sve do zadnje rečenice. Oko Osijeka ima hrpa murije i uvijek me globe zbog prebrze vožnje što im nije ni najmanji problem jer je ograničenje svugdje po 50.

Navodno je čovjek kad umre lakši 21 gram. Osiječka murija je u prošloj godini zaplijenila sve zajedno 1 (jedan) gram kokaina.

Netko bi pomislio da se u tom prekrasnom gradu, u kojem me uvijek tako najedu i napiju da mi se nikad ne ide doma, događaju sumnjive, mutne i prljave stvari, a u stvari to treba gledati s pozitivne strane - pa policija je tako uspješna i djelotvorna da se nitko ni ne pomišlja drogirati! Koji ste vi pesimisti...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pričam tako s Amebom, a u novinama vijest da je Keith Richards pošmrkao pepeo svog oca s kokainom. Svaka druga zvijezda estrade je na odvikavanju, sve novčanice pune praha, zahodi puni vrećica, curice ispred Paša i Fontana iz bembura rigaju krv na nos...

A ja ću za sedam-osam godina morat objašnjavat sinu da je to jedno veliko sranje i da su ljudi koji se drogiraju sve redom idioti. A on će me gledat upravo onako kako desetogodišnjaci mogu gledati tatu i biti pun tipičnih pitanja da zašto stariji buraz od Pere to radi i sl. Jel ikom na ovom svijetu stalo da nam djeci bude dobro?

Neki dan je dvadeset prištavih klinaca pored moje firme vikalo dva sata ispred jedne druge zgrade da nek ne rade pokuse na životinjama. Umjesto da se prijave pa da se pokusi rade na njima umjesto na životinjama. Pa neće ih na ljubičicama radit? A niko da ode pred kuću starog Keitha. Kakav je ovo svijet...

Post je objavljen 11.04.2007. u 23:29 sati.