Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojzagvozd

Marketing

Kultura i ljudi

Pod naslovom Kultura i ljudi naš dobri prijatelj i suradnik gospodin Gabriele Romagnoli piše o tome kako je gospodin Zvonimir Mitar koji živi u Švicarskoj doživio našu stranicu Zagvozdjani i kako ga je potakla na pisanje o rođenom Zagvožđaninu dr. Draganu Muciću svom nastavniku iz osnovne škole u Osijeku. Ove godine prošlo je 15 godina od Mucićeve smrti. Dr. Dragan Mucić ne samo što je bio cjenjeni profesor i pjesnik, već je bio i veliki hrvatski domoljub. O tome pročitajmo na stranici Zagvožđani u svijetu ,kao i pogledajmo video snimku Uskrsne čestitke koju je snimio naš Goran Lišnjić - Goce.

Dr.Dragan Mucić

Petstoljetnu zajednicu Hrvata u Italiji predstavlja naš Gabriele Romagloli u interviju katoličkom portalu "Katolici na internetu" a kojeg objavljivamo na Zagvozd blogspotu kao i napise naše Julije Stapić Katić - Litnja žega , te Ivka i Kate koje su pisane izvornim zagvoškim govorom.
Za križom je procesija na Veliki petak kad vjernički puk sjećajući se Muke Gospodinove obilazi tri zagvoške crkve noseći križ i kantajući putem Muku Gospodinovu - fotografijama je zabilježio naš Goce, a objavljujemo ih na stranicama Zagvozd1 blogspot zatim na
Zagvozd bloger, kao i Foto stranicama dok napis pod naslovom Za križem u Krstaticama objavljuju Krstatice




Post je objavljen 10.04.2007. u 15:17 sati.