Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Hypo i Zagorec u simbiozi...

Radio 101 prenio je danas članak iz austrijskog tjednika "Profil" u kojemu se navodi da je Hypo banka pomagal aZagorcu u toj raboti. Cijelu vijest možete pročitati ovdje.

Nakon što se pročitali tu kratku vijest možete pročitati i kratku crticu kako su se nabavili školski avioni bez rezervnih dijelova. Autor članka je umirovljni vojni pilot.

Nakon što je u zadnje vrijeme često spominjani geodet, genaral, kolekcionar i magistar Zagi zaključio majstorske ugovore za kupovinu Pilatusa i digao svoju proviziju, "zaboravio" je riješiti daljnje održavanje te tehnike sa pričuvnim djelovima i potrošnim materijalom tipa gume. Zbog toga nam je od dvadeset novih novcatih aviona mjesecima letjelo jedva dva-tri. Najljepše je to što je za tu majstoriju bio nagrađen sa počasnim pilotskim znakom, a poslije si je "nabavio" i jedan svečani pilotski bodež. Beskurpulozno ga ukravši nekome tko se pet godina školovao kako bi ga zaslužio. Naravno to je kap u moru, ali prekrasan pokazatelj lika i djela tog najnovijeg hrvatskog političkog mučenika... pa imajte i to na umu dok Vas taj mali štakorčić sa naznakom suze u oku gleda sa ekrana vašeg TV-a.

Tekst preuzet s 012station.blog.hr

Post je objavljen 01.04.2007. u 14:34 sati.