Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojzagvozd

Marketing

Posjet našim stranicama

Od preko 20 tisuća posjeta zadnja četiri mjeseca velik je broj Zagvožđana

U četiri mjeseca koliko pratimo posjet našim stranicama, zabilježili smo odličnu posjetu www.zagvozd.net –u. Stranicu je posjetilo 20.124 posjetilaca, odnosno 5.031 posjetilac mjesečno.
Ovdje ćemo dati pojedinačni prikaz svake stranice:
Općina Zagvozd ………………1637
Moj Zagvozd…………………. 3626
Zagvozd blogspot…………….. 1465
Zagvozd bloger………………. 3392
Rastovac-Zagvozd…………… 3154
Zagvožđani……………………1313
Krstatice……………………… 2135
Foto stranice………………….. 3402

U linku još imamo stranice političkih stranaka Zagvozda, Župe biokovske, Glumci u Zagvozdu, te naših vrijednih suradnika Gorana Lišnjića i Julije Stapić Katić koje nismo obuhvatili ovim popisom, kao i direktan pristup linku www.zagvozd.net
Naše su stranice posjećivali posjetioci sa svih kontinenata. Tako imamo posjete iz Kanade, SAD, Kostarike, Mexika, Brazila, Argentine, Čilea, Kine, Japana, Australije, Novog Zelanda, Indije, Južnoafričke Republike, te naravno Evropskih država, najviše Hrvatske, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Švicarske , Austrije, Italije i Švedske.
Naravno da neznamo koliko je Zagvožđana otvorilo našu stranicu, ali držimo jedan veliki broj od ovih preko 20 tisuća posjetilaca u zadnja četiri mjeseca. U prvom redu zahvaljujem svima koji su posjetili naše stranice, našim vrijednim suradnicima Goranu i Juliji bez kojih bi ovaj posao i rezultat ovako dobrog posjeta bio nemoguć, kao i svima koji su pristali da nam pišu kako u knjigu gostiju, tako i u komentarima ispod objavljenih članaka. Posebno zahvaljujem gospodinu Gabrijelu Romagnoliju na dobroj suradnji. Svima veliko hvala!

Ante Milić


Post je objavljen 31.03.2007. u 15:50 sati.