Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikakaodijete

Marketing

Novi zadatak

Prije dva dana dobih zadatak od blogera Ljubav sve pobjeđuje. Hvala.
Trebam napisati deset svojih najdražih knjiga i ukratko objasniti.

1. Knjiga svih vremena - Mali princ. Ne znam što bih napisala. Živim za Maloga princa, za Ružu i za Asteroid. Čarolija Ljubavi...

2. Galeb Jonathan Livingston - prvi put sam ju pročitala u šestom razredu i od tada sam veliki zaljubljenik u svoga Jonathana. Nešto posebno... Želim biti galebica. Uči nas kako se u svima nama krije galeb kojemu trebamo dopustiti da nas odvede u prostranstva slobode.

3. Plave ptice - najljepša ljubavna priča ikada napisana. Plakala sam pročitavši ju... Ljubav koja ne poznaje granice ljudi.

4. Klara - roman koji me je ostavio bez daha. Mlada djevojka prepričava svoj, u jednu ruku zanimljiv, tužan, bolan, sretan, tajnovit, uzvišeni život kako bi još samo jedanput vidjela svoju Ljubav...

5. Alkemičar - roman kojega nije dovoljno pročitati samo jednom. Uči nas o našoj Osobnoj Legendi za koju se trebala boriti i koju treba živjeti.

6. Most preko vječnosti - To je priča o vitezu koji je polako umirao i princezi koja ga je spasila. To je priča o ljepotici i zvijeri i čarolijama i tvrđavama.... Učimo voljeti, volimo i volimo.

7. Sumrak - pročitala sam ju prije nekoliko dana. Roman koji ne ispuštate iz ruku kada ga počnete čitati. U isti mah nedoljivo strašan i privlačan roman. Sumrak je vrhunska ljubavna priča za sve one koji su se oduvijek osjećali drugačijima, a nikada nisu vjerovali da bi netko savršen upravo to mogao shvatiti kao vrlinu i zavoljeti ih usprkos svemu što ih dijeli. Pa i po cijenu života ili besmrtnosti.

8. Kronike iz Narnije - kada nemate gdje, zavirite u beskrajni svijet mašte, u svijet Lava, kentaura, fauna... Svijet u koji, ako jednom uđete, nikada ne ćete poželjeti otići. Probudi u nama skriveno dijete.

9. Melem za dušu - knjiga u kojoj će nas neke pričice rasplakati, razveseliti, rastužiti, neke će nas podsjetiti na vrijednosti života... Svaka priča je posebna. Svaka je ispričana kao melem za dušu u svakom trenutku.

10. Bijeli klaun - lektira u sedmome razredu koja me je rasplakala. Dječak, daltonist uči boje srcem uz pomoć jednoga starca. Ne želi postati klaun jer ne razumije zašto ljudi dolaze u cirkus da bi se nasmijali.

Ima još mnogo knjiga. U ovom trenutku sam samo ove izdvojila...

Moju štafeticu prima:

1. Aquaria
2. Vitae
3. Triptih
4. Finding myself
5. Perfekcionistica
6. Marul

Post je objavljen 29.03.2007. u 23:06 sati.