Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malamrsavica

Marketing

cool sms


Ruže,tulipani,karanfili...sve to cvijeće vene, ali nadam se da nikad neće prijateljstvo između tebe i mene!

"70% budi sigurna da mi nedostaješ, 80% budi sigurna da te želim, 90% budi sigurna da te volim, ali 100% budi sigurna da se zajebajem."

Pričaju dvije bebe u rodilištu:
1 beba: jel pavaš?
2 beba: ne!
1 beba: a sta onda ladiš?
2 beba: papim keks.
1 beba: das meni malo?
2 beba: pavam

JA TE SVAKE SEKUNDE, MINUTE,
SATA, DANA, SUMRAKA, NOĆI
ZORE, JUTRA, TJEDNA, MJESECA,
PRAZNIKA...UH, GODINE,
DESETLJEĆA, STOLJEĆA, MA
BEZ PRESTANKA VOLIM...
ZAJEBAVATI!

Ljubav je velika, ali prijateljstvo je još vece. Ljubavi dolaze i odlaze, a samo pravi prijatelji ostaju!

Zamisljam tebe i sebe daleko od svih, cujem cvrkut ptica, sum mora, osjeca se miris pokosenog sijena, sunce przi nasa znojna tijela, a mi i dalje okopavamo krumpire.

Znam i sama koliko ti znacim, koliko ti nedostajem, kako sam ti potrebna u ovom trenutku... zao mi je sto sam te zauvijek napustila. Tvoja pamet.

Falis mi cijeli dan. Jedva cekam da te vidim. Da udjes u mene. Da dodjem na tebe. Da spavamo zajedno i postanemo jedno. Voli te tvoja pidjama.

Hy! Kada bih ti poliznuo vrat, i kada bih stavio jezik njezno u tvoju slasnu rupu, odmah bi znao da si moja najdraza i najbolja.... flasa tuborga.

Na svijetu zivi 6 milijardi ljudi, 4 milijarde radi, 2 milijarde spava, 500 milijuna se bavi seksom, a samo jedna budala cita ovu poruku!!!

Volim kad udjes u mene malu, vlaznu... Kad udes prvo se najezis, a poslije ti je toplo i vlazno. Volis strcati u meni i po meni. Voli te tvoja - tus kabina.

Prija ti moj dodir i njeznost kada se obavijam oko tvog tijela. Postoji li ljepsi osjecaj kada si ti gol, a ja na tebi. Voli te tvoja vjerna... deka!

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 21.03.2007. u 11:22 sati.