Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misakvecernji

Marketing

RUSKE PIRAMIDE

Pozdrav svim piramidiotima!

Nedavno sam naišao na zanimljive podatke vezane uz neobične efekte koje stvaraju piramidalne strukture. Čuo sam i prije za slične stvari, ali uglavnom anegdotalno i pojedinačno. Ili pak u širem kontekstu, kao što je to bilo u intervjuu s Michiom Kushijem (osim u Na rubu znanosti, objavljenom i u Vizionaru), u kojem je on rekao da je drevni pretpotopni svijet koristio energije piramidalnih struktura, te da ih zbog toga ima po cijelom svijetu. Doduše, prema njemu piramide nisu korištene tako da su se na njima punili rezervoari automobila, već tako što su svojim blagotvornim učinkom na okoliš i polja omogućavali veći prirod, bolje zdravlje i slično.

Meni se, naravno, takva romantična priča dopala. Ima li išta zabavnije i intrigantnije od mogućnosti postojanja davno zaboravljenih naprednih civilizacija? Za mene - ne!
Pogotovo kad se uzme u obzir da je riječ o vrsti energije koju danas uglavnom ne poznajemo i ne prihvaćamo. (Moguće je da je riječ o onome što se na dalekom istoku zove ći ili ki).

No, Michiova priča o korištenju piramidalnih struktura odjednom je dobila dobar vjetar u leđa, s okusom stvarnosti – zahvaljujući istraživanju koje je provela Ruska nacionalna akademija znanosti koja uključuje: Rusku akademiju medicinskih znanosti, Institut teorijske i eksperimentalne biofizike, Znanstveni istraživački institut za grafit i Ukrajinski institut za fiziku. To znanstveno istraživanje u Rusiji raje već više od deset godina, a provodi se na temelju brojnih piramida koje je još 1990. počeo graditi Aleksander Golod kako bi istražio utjecaj piramidalnih struktura na biološke objekte. Izgradio je 20 velikih piramida na osam lokacija u Rusiji i Ukrajini. Najveća od njih je visoka 44 metra, teška 55 tona, a njena izgradnja koštala je milijun dolara.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Da ne duljim, evo nekih rezultata istraživanja, ovoga puta bez detaljnijih objašnjenja:

-imunosni sustav organizama ojačao je nakon izlaganja u piramidi (sadržaj leukocita u krvi je porastao. Također je porasla regeneracija tkiva.)

-poljoprivredno sjeme ostavljeno u piramidi na 1-5 dana pokazalo je 30-100%-tno povećanje prinosa.

-ruski vojni radar (lokator) uočio je stup energije koji se uzdizao nekoliko milja u visinu iznad 22 m visoke piramide kod jezera Seliger. Nekoliko mjeseci nakon što je sagrađena ova piramida, popravio se ozonski sloj u atmosferi iznad Rusije.

Image Hosted by ImageShack.us

-čini se da se smanjila seizmička aktivnost područja u blizini piramida. Umjesto da se dogodi jedan jak potres, događaju se stotine slabašnih. Također se čini da se smanjuju ekstremne vremenske prilike u području piramida.

-kompleks piramida sagrađen je na naftnom polju u južnoj Rusiji (Baškirija). Nafta je postala lakša (manje viskozna) za 30%, a povećala se količina nafte koju daju bušotine. Te rezultate potvrdila je Moskovska akademija za naftu i plin (Gubkin).

-novorođenčadi su davane otopine koje su bile držane u piramidi i pokazatelji njihovog zdravlja uvelike su se popravili.

Image Hosted by ImageShack.us

-eksperimenti na oko 5000 ljudi u ruskim zatvorima pokazali su da je u par mjeseci većina zločina skoro nestala i da se ponašanje znatno popravilo. To se pripisuje soli i papru u njihovoj hrani koji su prethodno bili držani u piramidi.

-povećalo se djelovanje farmaceutskih lijekova uz smanjenje nuspojava.

-došlo je do povećanja preživljavanja stanica tkiva inficiranih virusima i bakterijama – piramide umanjuju snagu raznih virusa i bakterija.

-kad se radioaktivni otpad smjesti u piramidu, dolazi do smanjenja njegove razine radioaktivnosti.

-došlo je do spontanog punjenje kondenzatora

-došlo je do promjene temperaturnog praga supervodljivosti i svojstava poluvodiča i materijala od ugljika.

Image Hosted by ImageShack.us

-obična voda ne smrzava se ni na 40 stupnjeva ispod nule i godinama zadržava svoja svojstva.

-sintetički dijamanti tvrđi su i čistiji.

Napomenuto je da rezultati, kako se čini, pokazuju da povećanje visine piramide pojačava kvalitet rezultata.

Kako se čini, uopće ne bi bilo loše imati u svakom kvartu po jednu oveću piramidu!

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 17.03.2007. u 23:23 sati.