Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcintermilano

Marketing

Valencia-INTER fight!!!

Najsramotnija utakmica večeri dogodila se u Valenciji. Nije toliko bitna igra, već događaji nakon što je glavni sudac Stark (Njemačka) odsvirao kraj utakmice. Na centru je nastala opća tučnjava, nije se znalo tko koga udara, a najjasnije se na televizijskoj snimci vidjelo udaranje Davida Navarra.
Navarro je šakom 'potegao' Burdissa i slomio mu nos. Tada su svi igrači Intera krenuli u lov na Navarra i pokušali mu uklizati ne bi li ga sustigli i izudarali. Divljanje igrača nastavilo se i u tunelu i slijede rigorozne kazne za obje momčadi i igrače. Tako će Valencia, koja je izborila četvrtfinale nakon remija bez pogodaka na Mestalli, zasigurno dosta oslabljena igrati među završnih osam.
- Želim se svima ispričati za svoje postupke, koje su sigurno nekoga povrijedili - izjavio je Navarro za španjolski radio Cadena Ser.
- Vidio sam da netko želi napasti jednog mog suigrača i izgubio sam kontrolu. Nikad nisam bio prljavi igrač na terenu, niti sam se ovako ponašao i siguran sam da se ovo neće više nikada ponoviti. Kajem se i zaista se stidim svojih postupaka.
Za kajanje je sada vjerojatno kasno, ali Navarro neće biti jedini koji će morati pauzirati na duže vrijeme. Tu su još bili i Cruz, te Cordoba i Ibrahimović, a vjerojatno će posebno nastradati južnoamerički dvojac, koji je pokušao uhvatiti Navarra...
Šteta što nisu uspjeli uhvatiti Navarra,pa ga dobro iscipelarili.

Post je objavljen 08.03.2007. u 12:10 sati.