Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doroti

Marketing




U posljednje vrijeme svi se na bezvoljnost i kućanske poslove žalimo.. a u biti nemamo pojma koliko smo sretni da i to možemo raditi… što da odjednom iz čista mira ostanete prikovani za kauč? Npr.slomijete nogu i dobijete gips od 7 kg??? Pa po noći ni spavati ni okrenuti se ne možete?? A po danu samo gledate tv,čitate ili bilo što radite ali u jednom jedinom položaju, dok vas tur ne zaboli???? A noga boli… e to je muka. Tako je mojoj mami, makar malo smo joj razbili svakidašnju monotoniju dolaskom.
Pitam goce sandru janu maju joop spp2006,Ljerku i one druge kojma se ispričavam što ih nisam navela da li se i vama manje rade ručni radovi dolaskom proljeća, ljeta?? Ja sam u stanu pa i nemam nekih obaveza oko kuće, bašča i to,.pa kada dođe lijepo vrijeme, meni je isto samo sam malo više vani na igralištu.
Ah, a sada pogodite gdje smo još bili…evo sličice, od poznatog trgovačkog grada je slabo što ostalo, a i pijaca je jadnija nego kad sam prošli put bila, vune uopće nema, ima konca za heklanje 50-ica, samo bijeli i krem za 2 DM a ako kupiš cijelo pakiranje onda dobiješ komad za 1,80 DM. Roba na pijaci je ista kao i roba u kineskim trgovinama, a takve su i cijene. Ništa nisam kupila. Na koridoru je drugačije. Puno događaja za ovaj vikend…
Photobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting



Post je objavljen 05.03.2007. u 09:34 sati.