Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/majabaka

Marketing

IN MEMORIJAM

JUTROS JE UMRLA NATAŠA SMOKROVIĆ sahrana je u starigradu na moru ( kraj senja) u petak u 14 sati</

Sada sam dobila još jedan e-meil. Od Olgice iz Rijeke.Javljam ti tuznu vijest da je Natasa umrla jutros.
Pokusavam da te dobijem ali ja vise nikamo nemam tvoj br,Te ako mozes da me ili nazoves ili posalji br,
Evo ti njihovi br.O91 8866O34
Pusa Olgica
Potresena sam jako.Jutros je umrla je Nataša.
Dragi moji Brođani kratko ste ju poznavali, ali tko god da ju je upoznao ta cura ostavila je neizbrisiv trag.Ne znaš jeli bila ljepša tijelom ili plemenitija duhom i dušom.

Upoznala sam ju slučajno, u Puthapartiju 1991.g. Putovale smo u grupi Vesne krmpotić .Ja sam išla u turizam, ona u hodočašće.Uglavnom srele smo se u ašramu Sai-Babe.Teško mi je o tome sada pisati, ali tada sklopljeno poznanstvo , preraslo je u prijateljstvo, a poslije se otkrilo nešto sudbonosno.

Bila je iz Rijeke.Kasnije se preselila u naš grad ,čak u istu kuću iz koje je neto iselio moj sin i kčer s porodicama. Iako ja nisam znala niti sam tomu komovala. Često sam u Rijeku dolazila i u pravilu kod nje boravila. U Rijeci danas imam više prijatelja nego u Brodu, ali nažalost odlaze lagano s onu stranu.

Evo jedne slike iz toga doba, sutra ću sa video kazete dati usnimiti još koju, ali s te slike već nekoliko osoba nema u mome životu, a nekoliko niti u životu uopće. A pogledajte kako smo radosni i veseli bili.Juće kao da sam još iz zajebancije sjedila Borisu na krilu. Bio je on marka, prvak svijeta u king boksu, a onda vožnja motorom i ode moj Boris tamo.....među zvijezde.A Nataša je tada kao upirala prstom i kao pucala u nas. Da ona je ta krasotica na slici.Sada ode i ona.
Photobucket - Video and Image Hosting

Kčerka, sada već djevojka ostala da čuva i odhrani dva mala brata.Milana od 11 godina i brat mu ni nepune 4.Eto šta nama donese privatluk Vrijedna i pametna i sposobna je moja Nataša bila. Ali troje djece u ovom svijetu sama žena odhraniti nije lako. Za nju eto i nemogue.Ne mogu više i tomu pisati. ne mogu ni plakati.Plakati ću sutra. Pisati ću još mnogo dana.

Photobucket - Video and Image Hosting
Voljela je Sai-babu, voljela je ljude, voljela je život, voljela je svoju djecu iznad svega.A ode, prerano i za nj i za njih.sad ih Baba Ti čuvaj mjesto nje. ONA neka sjedi do Tvojih nogu, a Ti bdije nad njima. Molim Te.

Photobucket - Video and Image Hosting

Budimo jedno ljudi.Neka nas svaki odlazak sjeti da nitko nije vječan i da smo u ovoj dolini suza samo i isključivo zbog učenja ljubavi jedni prema drugima.A to svi prečesto zaboravimo.Tužna sam jako sam tužna. Dijelim tugu s njenom djecom i majkom , a tuga je sve veća.Laku noć, mirno snivaj Nataša moja.Volim te zauvijek.Uljepšala si mi život,i svima nama. Hvala Ti u moje ime i ime Brođana i neka Ti je vjećna slava i mir.

PORUKA LJUDIMA ZA DANASU SPOMEN NA NAŠU NATAŠU NASUMIĆAN IZVADAK IZ KNJIGE JEDNOTA E BOŽANSTVO

Photobucket - Video and Image Hosting

Neka Ti je vječno blaženstvo i slava Nataša moja.


upoznale smo se s muzikom ovom neka se snjom i rastanemo Nataša moja.


Post je objavljen 28.02.2007. u 23:45 sati.