Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikakaodijete

Marketing

Čarobno jednostavno...

Sve je jednostavno, a opet tako čarobno...

Tako sve, svaki trenutak, svaki događaj, svaki dan... Cijeli naš život.
Govorimo o nekim tajnama, misterijama i čeznemo za nečim tako velikim, a ne primjećujemo da su jednostavne stvari nešto najljepše. I to neki opet ne shvaćaju. Žude za nečim što nikada ostvariti ne će, i što onda... Sve propada. Ničega više nema.
Čarolija se skriva u jutarnjem izlasku skrletnih zraka, u nježnom oblaku, u pjesmi kišnih kapi, u jednom osmijehu, u jednoj ˝najobičnijoj˝ sms poruci... Ne, mi uvijek težimo nečem kompliciranom i mislimo da ćemo tako postati slavni i poznati. Ali, griješimo! Trebamo sve gledati očima srca i duše i tek onda ćemo upoznati čaroliju najjednostavnijih stvari. Pružimo jedan osmijeh nekom djetetu, pružimo taj osmijeh bilo kome i vidjet ćete koja se ljepota u tom krije.

Znam, možda su ovo nebuloze. Zatvorimo oči i odlutajmo...daleko. I na trenutak zaboravimo sve, cijeli ovaj svijet. Ostadosmo sami, ali vjerujući da nas naši voljeni prate svakom mišlju... Zar to nije čarolija? Možda će mnogo reći da to kraje kratko, da se brzo vratimo u svakodnevnicu. Pa, je li to važno? Ništa nas ne može spriječiti... Čarolija jednostavnosti je svugdje oko nas. Ne će ju svi upoznati. Nekima će ostati to misterija života... Nema veze.

Image Hosted by ImageShack.us

˝Život je samo jedan, i zato ga proživi najbolje što znaš.˝ Zvuči li vam ovo pozanto? Klišej svih vremena. Svatko shvaća drukčije. Život se zove vašim imenima i sve je na vama. Ako želite uživati, uživat će te, ali kako vi hoćete. Možda će vas mnogi osuđivati, ali ne marite za takve... Proći će i oni. Za pet godina postat će zaborav... I, zar su oni vrijedni naših suza i naše tuge? Kada to shvatimo, kada počnemo ljubiti svaku pomisao na Ljubav i na život, tek tada ćemo biti čarobno jednostavni...

Sve je jednostavno, a opet tako čarobno...


Post je objavljen 20.02.2007. u 23:29 sati.