Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonelyangel7

Marketing

Da li verujete u horoskop?

Ja verujem u horoskop,ali ne u onaj dnevni ili mesecni....nego u zivotni (u natalnu kartu).Pronasla sam na internetu ovaj "cudan" horoskop.....vi procenite sami koliko vas on dobro procenjuje!Po ovom horoskopu sam ja glavna tracara naughty....i izdajica....sto naravno nije tacno....u svakom slucaju nadam se da cete se dobro nasmejati!

Ovan: bahati gadovi, uvek moraju da budu šefovi i glavni u svemu. Uzrok su verovatno male dimenzije određenih delova tela.

Bik: samozadovoljni, ćutljivi daveži, dosadni kao klub filatelista.

Blizanci: glavni ogovarači i tračare, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 15 minuta.

Rak: posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli pravilnom intonacijom i menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav: arogantni, večni potcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima, kao da ih je i briga za druge.

Devica: opsesivno kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i porcelan. Prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga: narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj. Treba im nedelju dana da se odluče hoće li naručiti koka-kolu ili pepsi. Toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija: samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju da povuku još 100 ljudi sa sobom. Da je sutra kraj sveta, oni se ne bi šokirali - verovatno bi učestvovali u sado-mazo orgijama.

Strelac: raspikuća i kockar, uživa da soli pamet, a entuzijazam mu je toliki da je veruje da je moguće i oživeti mrtve - naravno, samo ako to on radi. Užasava se da prizna da zna za osećaj tuge.

Jarac: pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova. Reč "oprostiti" ne postoji u njihovom rečniku. Prodali bi dušu za društveni status.

Vodolija: vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih. Verovatno ne iznenađuje činjenica da je, po statistici, u CIA najviše špijuna upravo u znaku Vodolije.

Ribe: samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu ni da mrdnu bez tuđe pomoći. Čak i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju i tako u krug.


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 09.02.2007. u 01:06 sati.