Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Još pet stvari koje niste znali o meni

A neću pisat o tome kako brišem guzu sprijeda i onda trenutno pogledam nalaze...

6. Ne trudim se shvatit tekstove pjesama na engleskom
I nikak ih nemrem zapamtit. Blago sam retardiran s engleštinom. Nikad mi nije bilo jasno kad Klint Istvud u onom filmu Fajrfoks ili Flajfoks uleti u ruski kamp i otme im avion koji se upravlja mislima na ruskom. I poleti. A ja nemrem stervej tu hevn polovit...

7. Ne znam učit
Nikad ne naučim naslov nego čitam sve ono ispod i nadam se da će mi profa/učitelj/poslodavac postavit podpitanje. Djeco, naučite nešto od čiče i učite naslove. Pa onda naniže. I pišite dok učite. Ovo je duži i teži put.

8. Varam na plivanju
Kad se trebam okrenut, stanem sekundu i udahnem umjesto da se okrenem, ono, ko tuljan. Nemrem si pomoć, morž debeli punomasni nepokretni... Inače, hvala na pitanju, prvih 400 već mogu ispod 6.10. Zadnjih oko 6.30. Ali se vratio dida-vampir, čiča od osamdeset i kusur koji jede češnjak, pije češnjak, živi češnjak i valjda i akne i hemeroide maže jebenim češnjakom. Pa se kraj njega u bazenu osjećaš ko pastrva u protvanju. Samo mi peršin fali. VRATITE GA NA MLADOST!!!! Barun Vurdalak i ekipa su valjda već u Tadžikistan odselili...

9. Imam madež na nezgodnom mjestu
Svih onih tri i pol tisuće pohotnih sretnica s kojima sam brijao u predRočnoj eri koje su se na svoje oči imale priliku u to uvjerit - rekle su da je baš osebujan i sladak. Tih nekoliko stotina divljih pastušica mu je čak pokušavalo davat i slatkasta ženkasta imena. A ako nešto mrzim - to je tepanje. Pa sam se uglavnom svađao s tih par tuceta normalnih komada dok ne bi prekinuo. I nijedna od njih pet simpatičnih mi to nije oprostila. U biti, jedna se duri a druga kuja me ne pozdravlja. Zato sam si Pishi Trovaču sam nadjenuo ime. Aha! Ko pogodi, ima pivu. Riječ je o imenu epizodnog junakg iz Duška Dugouška!!!

10. Mogu podrignut najjače u Hrvatskoj

U stvari u Jugoslaviji. Bio sam prvak Jugoslavije u Novom Sadu 1988. Ali od tada se nije našao nitko da me izazove. Iako je godinu prije toga u pivnici Pivarium na Limanu nagradni slogan glasio "Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija" (pobijedio je neki Pera koji je uspio u jednom podrigu to izgovorit dvaput), te jeseni 1988. zadani pojam "Agrovojvodina" je majstor rižota i pisane riječi, taj vikar perverzije, polupeder, seksualac te nabildana mrcina - izgovorio 8 puta, čak tri više od drugoplasiranog Pere koji je nakon toga utonuo u tugu i čemer i prošo gore od Vase Ladačkog. Dan danas je na životu, što u Kini, što u Istri, što u Bregani i Karlovcu par svjedoka koji su na potezu Rakov Potok - Jezerce čuli zvanični hrvatski rekord od 9 puta izrečenih Agrovojvodina, inače firme koja se nalazi preko puta Pivariuma. O tome kako sam podrigom prekinuo misu na otvorenom, u postu o Sljemenu. Ako netko od smrtnika želi izazvati njegovo veličanstvo na dvoboj, stojim vam na usluzi.

Post je objavljen 30.01.2007. u 18:26 sati.