Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Pet stvari koje ne znate o meni

1. Kopam nos

Ali samo kad sam sam. Ili bar kad mislim da sam sam. Isprike gospođi koja je sjedila u ugašenom mračnom autu 100 metara od bazena dok sam se kažiprstom borio s hladnoćom i suhim zrakom uvjetovanim gargantuovskim šmrkljom (naprosto idealan, tzv. "planinski šmrklj" - skoren na vrhu, vlažan na dnu), jer sam bio uvjeren da oko mene nema nikog. Znam da zvuči glupo, ali ta bi raskošna, mehka te podatna kuglica prljavštine ulaskom u bazen bila zauvijek izgubljena!!! Idealan hobi za uz Seinfelda ili Futuramu dok fino toneš u san.

2. Grizem nokte

U biti, još gore. Jedem nokte. I kožicu. Kako sam uvijek na dijeti, tako sam i uvijek polugladan, a onih sedam grama nokata i pripadajućih im kožurica mogu sasvim solidno zavarat Popokatepetl od želuca. Ali po jedan primjerak na svakoj ruci mora ostat sačuvan za korištenje prve točke današnjeg posta. Grize se tako da zubi oponašaju škarice a nikako ne čupa, odnosno poteže - jer si onda raskrvariš onaj dio do kojeg nemreš doć zubom, škaricama ni ičim i koji jezivo peče kad pereš suđe ili radiš limunadu. Jel i vama nokti imaju okus!?

3. Masturbiram i u 37-oj

Ne stalno i ne prečesto. Samo onih dana kad nema seksa. Neko mi je rekao da ti drkicom ode pol kile što znoja što ugljikohidrata, pa eto. Što sam više stariji, to mi je bolje onanirat navečer i manji gušt bacat ga na mozak pa prevladavaju filmovi. I to na videokazetama. Imaš REW i FWD taman da premotaš konverzaciju i bok. A i na FWD bi ga se moglo damfat ako je scena preduga. Ova korejska DVD sranja s 2x (sporo) 4x (i jope sporo) i 16x (prebrzo) uvijek ti preskoče na sljedeću scenu gdje opet pričaju pa ti padne. O kompjuteru i tragičnosti miša te odnosu desnice i ljevice da ne pričam...

4. Imam dvije tetovaže - i još bi jednu

Jedna je savršena i to sam pravi ja - morski pas nacrtan maorskom tehnikom. I još je tip imao tupu iglu pa je Sharky i dan danas trodimenzionalan. Drugu sam radio zaljubljen u jednu djevojku zajedno s njom za 30 maraka u Budimpešti jer nisam našao prvi album od Weezera. Sad bi je malo mico, a malo ne, ali mi ipak služi kako bi me podsjetila da žene ponekad znaju biti jako gadna bića. Pirsinge nemam. Zažmirim i kad mi krv iz prsta vade.

5. Čitam kad kakam

Počelo je od malih nogu jer je zahod bio jedino mjesto gdje starci nisu mogli uć a da me ne iznenade u nečemu s čim baš i nisu nili oduševljeni. U pubrtetu sam, naime, čitanje stripova i knjiga kombinirao isključivo s točkom 3. Naglo sam se otrijeznio kad me hitilo u JNA na jug Srbije gdje prljava i hrđava rupa u podu zvana čučavac nikako nije zadovoljavala uvjete odvijanja procedure u kojoj sam uživao u miru vlastite kupaone iako mi je desna noga bila naslonjena na hladni rub vešmašine. Na kojoj je, s druge strane bilo mjesta i za kokice i za kolu, ali to su već perverzije. Danas se zadovoljim čitanjem dnevnih novina i to odnazad prema naprijed, s tim da kod crne kronike odustanem, jer bi pogled na političare uzrokovao bljuvanje.

Ajmo štafeta dalje:

ZDENKOV KULTURNI KOMBI
FRKACHU
DIDA 99
ATHENA AIR
NEMETZ

Post je objavljen 29.01.2007. u 14:03 sati.