Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Reklame po tko zna koji put...

1. Reklama za Airwick

Nacrtani klokan dovodi nacrtanu mačku u stan na jebačinu. U stanu smrdi. On pali Airwick osvježivač zraka. Maca se smiješi a on sjedi do nje i drži u ruci nešto što na prvi pogled izgleda ko nabrekli penis... Dobro, vjerojatno je to rep, ali u prvi mah...

Nego, kako je očigledno da će se pripadnici životinjskog carstva koji baš i nisu blizu u albumu prasnut zahvaljujući mirisu u spreju, zanima me kako će se zvati plod njihove ljubavi?

Catgaroo
Kločka
Macoklan (možda je tako nasto macaklin?)
Ken & Barbi Gur
Maklo

A kamoli tek izgledati?



2. Pantene
Manekenka te shodno tome žena nogometaša Ljupka Gojić reklamira šampon za kosu. Kamera je snima dosta brzo tako da ona izgovori desetak prostih rečenica kako joj je otkad pere kosu i u Zagrebu svaki dan ko na pisti. Problem s Ljupkom zbog kojeg nije uspjela u sterilnoj štreberskoj Americi je u tome da ima mrvicu raširene zube. To naravno nimalo ne umanjuje njezinu fotogeničnost, ali stvarateljima reklame se potkrala sitna greškica.

Naime, zahvaljujući čudima fotošopa ili kako god se taj program zove kad se neke stvari dotjeravaju na spotovima - Ljupki su u 70 posto reklame rupe među zubima spojili, a u 30% nisu, pa se cijela reklama doima nekako neozbiljno. U najmanju ruku.

Iako je desetak puta bolja od prošle gdje Tatjana Jurić ružnoj i nesretnoj frendici (kao kontrast da intenzivira ljepotu Tajči) objašnjava kako i ona može bit lijepa ako pere kosu njenim šamponom.


3. Peugeot
Konačno jedna dobra! ona kad maratonac trči i uzme vodu pa namoči prst i lizne ga. "Ajd tako izdrži 42 km"
Svaka čast!



Za kraj jedna pošalica iz domaće kuhinje:

Kako će se zvat Laura Pausini kad ostari?
Laura Meno-Pausini

Post je objavljen 19.01.2007. u 08:43 sati.