Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelinajolie4ever

Marketing

"Mr. And Mrs. Smith" postaje TV serija

Image Hosted by ImageShack.us
BLOCKBUSTER iz 2005. godine, na čijem se snimanju upoznao danas najpoznatiji holivudski par Pitt - Jolie, uskoro će postati TV serija, ali, naravno, bez protagonista iz filma, najavljuju producenti.

Film koji je ponudio mnoštvo lijepih kadrova, ali nikakvu radnju (pa je prošao loše kod filmskih kritičara) ove će jeseni postati serija, a emitirat će je američka TV kuća ABC. Redatelj filma Doug Liman, te producent Simon Kinberg opet će raditi na projektu, ali još nisu objavili tko će zaigrati u ulogama tajnih agenata koji su u braku.

Sličan projekt pokrenut je 1996. godine na TV postaji CBS, ali je vrlo brzo nestao s malih ekrana zbog slabe gledanosti. Kako su Angelina Jolie i Brad Pitt proslavili film, za očekivati je da seriju ovaj put neće zadesiti takva neslavna sudbina. "Serija će biti malo oštrija verzija Bračnih voda, a radnja počinje 6 mjeseci nakon one filmske", rekao je Kinberg o projektu. Glumačka postava, za koju se ipak očekuje da će biti zvjezdana, javnosti će biti objavljena u ožujku.


(index)


Post je objavljen 15.01.2007. u 14:44 sati.