Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikakaodijete

Marketing

MEME ŠTAFETA

Večeras dobih zadatak od moje drage Aquarie. Nadam ste da ste svi čuli za Meme štafetu koja se predaje drugim blogerima. Naime, ja trebam napisti pet stvari koje o meni niste znali i navesti pet web aplikacija koje su mi promijenile život i onda štafetu proslijediti ostalim blogerima.

Zadatak nimalo nije lagan. Trebam dobro razmisliti o čemu ću pisati jer me mnogi blogeri dobro poznaju.
Vrijedi pokušati!

Dakle, prvi meme:

1. Do šestoga razreda ˝nisam znala˝ pisati sastave. Jednostavno sam mrzila i knjigu i sastave. Uvijek bi mi pomagala majka. No onda se u šestom razredu dogodilo čudo. Počela sam intezivno čitati knjige i tada je sve krenulo. Evo, danas obožavam pisati sastave i želim studirati kroatistiku. Zato i jesam u blogosferi. Zato, upamtite: svatko zna lijepo pisati, svatko piše na svoj način samo mi trebamo Učitelja koji će nam u tome pomoći.

2. Veliki sam sanjar. Obožavam ležati na livadi i promatrati nebo i njegovu veličanstvenu ljepotu. Promatrajući nebo, odlutam tako daleko na beskrajene prostore, tako daleke i tako nedostižne. Mogla bih sanjariti o svemu, prepustim se toj čaroliji. Željela bih imati sobu s velikim prozorom na stropu tako da mogu noću promatrati zvijezde.

3. Još uvijek vjerujem u Djeda Božićnjaka. Odlučila sam sljedeće godine poslati pismo u njegovo kraljestvo.
Isto tako vjerujem da uistinu postoji Asteroid B 612 na kojem je Mali princ...rolleyes

4. Trenirala sam četiri godine taekwondo i dvije godine karate. Bila sam na mnogim natjecanjima i znam se vrlo dobro boriti. Imala sam viši zeleni pojas.

5. Pjesma koja je jedinstvena. Obožavam ju. Tako je sjetna. Uvijek me podsjeti na nezaboravne trenutke koji su postali zauvijek dio mene...


Drugi meme mi je mnogo lakši od prvoga. Nisam točno znala što su to web aplikacije pa sam potražila u informatičkom rječniku. No sada nešto znam.

Sada slijede web aplikacije koje su mi promijenile život:

1. Blog
Blog mi je definitivno promijenio život. Postala sam dio fantastičnih svjetova, upoznala sam predivne duše, naučila sam mnogo toga, ali isto tako sam otkrila sebe.

2. Razne web tražilice, a najviše Google.

Svakim danom se služim Googleom. Tražim i otkrivam mnoge stvari.

3. E-mail

Dopisujem se s Nepoznatim Prijateljima i tako ih bolje upoznajem.

4. www.ezgeta.com

Ovu stranicu često posjetim i uvijek nešto novo naučim, saznam, pročitam...

5. Razne ankete

Uvijek ih rado ispunjavam.

Evo, ja sam svoj domaći rad ispunila. Nadam se da ste sada nešto novo saznali o meni. Zahvaljujem Aquariji što mi je predalava štafetu.kiss

Sada štafeta putuje dalje prema:

1.Grov V.
2.Insomnia
3.Iskra
4.Miris dunje
5.Milica Šamšalović


Post je objavljen 09.01.2007. u 23:35 sati.