Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vidikupiudji

Marketing

Drvo i aluminij - kvaliteta i ljepota

Prestižna marka stolarije Internorm unatoč visokoj cijeni jača na hrvatskom tržištu

Drvo-aluminij je, tehnološki gledano, proizvod bez mane. Drvo kao prirodan materijal dolazi iznutra, dok je aluminij s vanjske strane kao materijal otporan na sve vremenske utjecaje. U Internormu između ta dva materijala ugrađuju i termoizolacijsku pjenu, koja garantira vrhunsku toplinsku izolaciju.



U unutrašnjosti u potpunosti sakriven okov garantira vrhunsku statiku i ljepši vizualni doživljaj. Sva stolarija Internorm, bez obzira na program - PVC, drvo-aluminij itd. - dolazi serijski s prešanim plinom argonom, što znatno pojačava topilnsku izolaciju. Kod PVC programa otišli su korak dalje - tu je potpuno nova, patentirana “fix-o-round” tenologija. Internorm PVC stolarija izbacuje čelično ojačanje u krilu te se staklo lijepi po cijelom obodu za PVC profil. Na taj način dobiva se još bolja statika prozora i znatno smanjuje toplinsko zračenje. No, osim kvalitete proizvoda, kod stolarije važnu ulogu ima i postprodajna usluga.

Naime, samo uz pravilnu montažu stolarija može ispunjavati svoju funkciju, ali i opravdati očekivanja po pitanju dugovječnosti. Nakon ugradnje, u Internormu svake godine, točno u dan, montažni serviseri kontroliraju i servisiraju ugrađenu stolariju na objektu. Na taj joj način dodatno produljuju vijek trajanja te vlasnicima olakšavaju rukovanje.


No, oni koji doista ne žele kompromis u kvaliteti, biraju kombinaciju drvo-aluminij, koja je najskuplja, ali i najkvalitetnija dosad osmišljena stolarija. Kombinirajući izolacijska svojstva i prirodnu toplinu drveta s jedne strane te čvrstoću, trajnost i mogućnost praktički neograničenog izbora boja koju pruža aluminij s druge strane, moguće je postići vrhunac u toplinskoj izolaciji, trajnosti, kvaliteti i ljepoti.

Najveće tržište u Hrvatskoj je, naravno, Zagreb. U salonu ovlaštenog distributera, tvrtke Velox, moguće je pogledati cjelokupni program Internorma. Osim proizvodne linije drvo-aluminij, koja u potpunosti zadovoljava stroge kriterije ugradnje u pasivne i niskoenergetske objekte, u ponudi su i ulazna vrata kojih ima u bezbroj varijanti, PVC stolarija, kombinacija PVC-aliminij te cjelokupni program roleta, grilja i drugih sjenila u širokoj paleti dizajna i boja.

Cijena prati kvalitetu

Internorm je prema “proizvodnoj bazi” austrijska, a po rasprostranjenosti globalna marka stolarije i jedan od najvećih proizvođača prozora i vrata u Europi. Tijekom godina brend Internorm je postao sinonim za inovacije, tehničku perfekciju i superioran dizajn. Dokaz za kvalitetu je i više od 13 milijuna dosad proizvedenih stolarskih jedinica koje odgovaraju najvišim standardima. Glavno tržište Internorma trenutno su Njemačka, Švicarska, Italija, Francuska i druge razvijene europske zemlje, no posljednjih su godina naglo počela rasti i tržišta Slovenije, Mađarske, Češke, Slovačke te u posljednje vrijeme, usprkos cijeni koja svuda prati vrhunsku kvalitetu, i Hrvatske. U Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama, Internorm posluje preko mreže ovlaštenih distributera. Mreža se gradi isključivo na kvalitetnim partnerima koji zadovoljavaju stroge kriterije.

Post je objavljen 01.01.2007. u 22:33 sati.