Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Nakon Janice – Anica + jebo Sljeme


Pogledo Semmering. Kaj nije Schieldica zajahala vrata? Priznajem, bio sam skeptičan about Ana. Previše su me razmazili Ivica i Janica koji su preko noći s brojevima 47 i sl. postajali pobjednici. A Ana me oduševila. Em nema kantu ko većina Austrijskih Obelixa, em je skroz nekak slatka. I vozi fino, fino. Svaka joj čast. Još nije onako elegantna ko Stenmark, tu i tamo poskoči, al još jednom – kapa dole.

Ono što ne razumijem je to što s njom na put o trošku države ide tim od 32 ljudi. Ko fol Hrvatska skijaška reprezentacija i dužnosnici.

Dakle:

1. Ana Jelušić
2. Anin trener
3. Direktor repke
4. Direktorova žena
5. Oficijalna reprezentativna ljubavnica koja putuje kao tajnica, PR ili hostesa
6. Pas reprezentativne ljubavnice, vrlo skup, maskota
7. Serviser
8. Podmazivač lijeve skije
9. Podmazivač desne skije
10. Bruno - čovjek koji ima boju i kvalitetu glasa kao da mu u čmaru raste nosorog a u grlu mazga s dvije glave, obrazovanje jaglaca, kosu prodavača slanih koštica i talent Jasmina Agića, te koji jedini može reći nešto toliko glupo kao «Janica se smiješi, to je dobar znak» i dalje zadržati jako dobro plaćen posao – Kovačević
11. Trener Slovenac jer su Slovenci bolji i skuplji od naših
12. Anin dečko kojem finska repka snosi pola troškova
13. Maser pod prismotrom
14. Nika Fleiss
15. One dvije iz repke kojima ne znamo ime i kojima se sad smijemo, ali tako smo se i Ani smijali pred dvije godine
16. Savjetnik
17. Asistent savjetnika
18. Glasnogovornik
19. Tihogovornik
20. Govornik za basove
21. Peglač dresa
22. Lutka za dres
23. Nosač skija
24. Nosač štapova
25. Oštrač štapova
26. Podmazivač štapova
27. Psiholog
28. Doktor
29. Kardiokirurg
30. Onaj mali antipatični prištavi od onog važnog hadezeovca za kojeg niko ne zna otkud je tu i koji kurac radi, ali se niko ne usudi pitat

I opet mi ih fali. Ili ima dvadesetak «funkcionera» koji nemaju nikakve veze sa skijanjem nego su se uguzili na račun poreznih obveznika? Istih poreznih obveznika koji krvlju plaćaju organizaciju utrke slaloma za svjetski kup na simpatičnom brežuljku koji se prostire na sjeveru naše metropole. Brežuljku koji nema prirodne kvalifikacije za takvo nešto poput sićušnih zaselaka na padinama Alpa, Anda ili jebenog Mt. Kosciuska zahvaljujući prirodno im podarenih visina, temperatura, nagiba i svega potrebnog da se skijati može 10 mjeseci u godini.

Zamislite da se igrom slučaja, Stipe F., autolimar iz Komiže slučajno okuša u skijaškim skokovima, i zahvaljujući urođenoj nam talentiranosti – osvoji par pobjeda u svjetskom kupu. Hoćemo li graditi letaonicu na Biševu, bob stazu u Blatu ili stadion za brzo klizanje u Ublima? Teško. Ali zato se to može u Zagrebu. Radit će šljakeri 24 sata dnevno na nošenju snijega. Ako drug Mile zapovijedi, donijet će se snijeg i s Triglava. Kaj bi vam reko!

Cijena odvoza smeća raste, poskupila voda, parking otišao za 35 posto. Zašto? Pa da bi gospoda na vlasti kupovala terence, vile, stanove veličine igrališta za kriket ali i ovakve besmislene izdrkavačke egotriperske šugave priredbe gdje se troši toliko krvavo stečenog para ovog jadnog naroda da mi se sve gadi.

Daj raji da se veseli jedan dan u godini i onda ih guzi 364 dana... Arena, Gladijatori, Joaquin Phoenix... A Russel uživa u sretnoj vezi...

Besplatan smještaj i najveći nagradni fond za guzate Austrijanke, staze za šetače pune nekih tipova s tokivokijima s tamnim naočalama koji provjeravaju, špijuniraju, prepipavaju a tebe koji si išao u šetnju usmjeravaju na zaobilaznicu preko Stubaka.

Dok šef policije na televiziji priča kako su očekivali više pljački jer ljudi i inače više pljačkaju u ovo doba godine... Nisu spriječili više pljački niti otkrili više lopova. Jer provjeravaju medvjeđe brloge na Plavom spustu i mogućnost atentata zajednice slavonskog hrasta i običnog graba na saborske zastupnike opijene francuskim konjačićem...

Ma nabijem vas sve da vas nabijem. Bojkotiram i Sljeme i kurčenje s milijunima eura za dva sata skijanja i doma u fotelji elegantno navijam svim srcem za Anu. Ne i za njezin tim.


Post je objavljen 29.12.2006. u 20:29 sati.