Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Homo Tomo, homo-tomo

Forvarduša, meka kao duša...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Malo pričam, više cvilim,
Curicama baš se milim.

Kad god neko nešto rekne,
Meni suza mam potekne.

Što da radim kad sam takav,
Al sam zato pravo dlakav.

Homo Tomo, homo ča,
Guza ko u tapira.
Homo Tomo, homo ča,
Junak si Big Bradera!!!


Nemo neko da je glaso za nekog drugog! Pokraj retardirane, divljaka, neartikulirane i plave s greškom - on je bog!!!




Forvarduša II


Prdežom prizemljila avion!


Neobično loš zrak u jednom avionu American Airlinesa sa 99 putnika, prisilio je pilote na neplanirano slijetanje u Nashville. Avion je bio na letu od Washingtona do Dallasa kada su se putnici počeli žaliti.
Prdežom prizemljila avion

"Čudno, ali svi su osjećali smrad spaljenih šibica" - izjavila je glasnogovornica medjunarodnog aerodroma u Nasville-u Lynne Lowrance za dnevni list "The Tennessean".

Avion je sletio sigurno, a pozvan je FBI koji je cijeli avion pretražio sa psima obučenim za antiterorističke akcije koji su zaista našli spaljene šibice. Policija je saslušala članove posade i putnike nakon čega je jedna putnica priznala krivicu.

"Ja sam kresala šibice kako bi sakrila vlastite gasove koji su navirali" - priznala je neimenovana putnica policajcima koji su je ispitivali.

Žena koja je stalno nastanjena u Dallasu ima bolest koja u organizmu stvara ogromnu količinu gasova, a koje je, kao što je poznato, nekako morala ispustiti. U American Airlinesu nemaju bas previše razumijevanja za njene patnje pa je od kompanije dobila zabranu letenja njihovim avionima na neodređeno vrijeme.

Na njenu sreću avio kompanija od nje neće tražiti nadoknadu štete iako su to po svim "pravilima igre" mogli. Na navedenom putovanju je bilo dozvoljeno u prtljazi imati kutijicu šibica, ali one se ni u kom slučaju nisu smjele koristiti za vrijeme leta.

Post je objavljen 07.12.2006. u 10:38 sati.