Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexyralje

Marketing

a ovak je reagirala i napisala mi jedna mala iz holandije

Vrelo opuštanje


Svaka mudra žena zna da je danas teško naći pravog muškarca koji joj u svakom pogledu odgovara, kao prijatelj, partner i ljubavnik i još teže ga zadržati samo za sebe.
Zbog toga ja s vremena na vrijeme, bez nekog posebnog razloga, podsjetim svoju ljubav zašto je baš mene izabrao i na neki način osvježim vezu. Pri tome ne mislim na divlji, neobuzdani seks do zore, već na male, slatke i erotične igre...
Nestrpljivo očekujem zvuk zvona na vratima i moju ljubav da se vrati sa posla jer sam mu pripremila iznenađenje. Bacam pogled po sobi i provjeravam da li je sve na svom mjestu: diskretna svjetlost, lagana muzika, ukusno postavljen sto za dvoje dok se iz kuhinje širi miris njegovog omiljenog jela... Jer put do muškog srca vodi i preko njegovog stomaka, a svaki muškarac sanja da kraj sebe ima ženu na kojoj će mu svi zavidjeti i hvaliti je kao domaćicu i prijatelja, a znati da je samo on ima kada se transformiše u vatrenu i fatalnu zavodnicu.
Zvono mi prekida misli i dok krećem prema vratima provjeravam svoj izgled u ogledalu. Lagana šminka, decentni dekolte na haljini i zavodljivi parfem koji on obožava i koji ga podsjeća na naš prvi susret.
Dočekujem ga sa nežnim poljupcem i pitam da li je umoran?
- Ljubavi, mrtav sam, ali primjećujem da divno izgledaš. Jedva čekam da se okupam i odmorim.
- Prvo večera, a poslije... ne dovršavam rečenicu uz zagonetan osmjeh.
Uz večeru uživamo u vinu i razgovaramo o proteklom danu. Dovoljno sam mu blizu da osjeti moj miris i vidi sjaj u očima, a opet tako daleko da me dodirne. Kada mu donesem kolač koji obožava pita me da li je zaboravio neki važan datum i koji je povod.
- Ništa nisi zaboravio, a ovo je samo početak. Pripremiću ti kupku sa mirišljivim solima da se opustiš... Namjerno pravim pauzu i gledam njegove plave oči koje se gotovo sklapaju od umora i mole da ga poštedim tu noć... - sam! Ja ću ti samo oprati ledja ovaj put!
Odlazimo u kupatilo i pripremam mu vodu. Ostavljam ga samog desetak minuta i vraćam se u laganoj kratkoj pidžami. Uzimam spužvu i nježno mu sapunam leđa... Prelazim na ruke i grudni koš pazeći da ga ne dodirnem prstima. Iznenađen je mojom igrom, ali mi se prepušta. Sapunam mu cijelo tijelo, koje se lagano budi, nježno i lagano, a zatim ga ispiram...
- Uživaš li? - pitam ga dok ga uvijam u veliki peškir kao bebu.
- Da, mnogo!
Uzimam ga za ruku i vodim u spavaću sobu koju osvjetljavaju samo aromatične svijeće...
- Napet si još uvijek, potrebna ti je masaža.
Liježe na stomak, a ja raširenih nogu sjedam na njegovu golu zadnjicu. Prelazim jagodicama preko njegovih leđa tek da zadrhte pod mojim dodirom, a zatim na njih nanosim ulje za relaksaciju. Moji dlanovi nježno klize preko cijele površine, a zatim mu dugo prstima masiram vrat i ramena. Napetost popušta i spuštam lagani poljubac na njegov vrat, pa još jedan... Lagano usnama klizim preko njegove kičme, dok mu se koža ježi od slatkog zadovoljstva i iščekivanja. Prestajem sa poljupcima i masiram mu stopala... listove... koljena... Prelazim na butine... Sve više podrhtava pod mojim prstima koji se približavaju njegovim erogenim zonama...
Dok mu masiram zadnjicu otkrivam mu svoje planove:
- Ljubavi, ti si noćas moj rob! Samo se opusti i uživaj-to je sve što tražim od tebe i, naravno, da li postoje zabranjene zone?-pitam ga uz vragolast osmjeh.
- Ništa za tebe nije zabranjeno, sve je tvoje!
Kao da sam samo to čekala, počinjem da ga ljubim po butinama, prelazim na stražnjicu... Jezikom se poigravam sa njenim rascjepom istražujući ga cijelom njegovom dužinom. Svaki put kada dodirnem male sitne dlačice na međici izmamim mu glasan uzdah...
Okrećem ga na leđa i liježem preko njega. Dok mu usnama prelazim preko lica osjećam na stomaku njegovu probuđenu muškost i ruke koje klize po mome tijelu... Ljubim mu svaki milimetar lica kratkim i mekim poljupcima, grickam mu nježno bradu... Jezikom mu prelazim preko usana dok su moje ruke na njegovom vratu i kosi. Ljubim mu gornju usnu, jezikom prelazim preko zuba i desni... Poigravam se usnama sa njegovom Adamovom jabučicom, grickam mu ušnu resicu i jezikom prelazim po unutrašnjosti uha. Ne može više izdržati i ljubi me strasno i stišće u čvrst zagrljaj.
-Opusti se... - smirujem ga i ljubim po grudima dok mu noktima prelazim po stomaku i leđima. Ljubim mu bradavice i lagano ih sišem... prelazim niže i zadržavam jezik u njegovom pupku. Tijelo mu se uvija od zadovoljsta i želje, a moje usne se spuštaju niže... Jezikom prelazim preko njegovih prepona, ivice kovrdža... Uzimam njegovu muškost, koja je dostigla svoj maksimum u veličini, u ruke i dodirujem se po licu, vratu i dekolteu. Uzimam ga u pesnicu i povlačim u laganom ritmu dok moje usne istražuju njegove testise. Ližem mu testise kružnim pokretima dok ne zaječi od zadovoljsta. Moli me da prestanem jer ne želi da svrši tako brzo. Ispunjavam mu želju jer ni ja to ne želim i usnama dodirujem korijen penisa. Povlačim mu kožicu i prelazim usnama preko napetih žila i glavića. Pod jezikom osjećam kako pulsira, vreo... i slanu kapljicu tečnosti. Obuhvatam ga usnama i uvlačim u usta. Želim ga cijelog progutati jer znam koliko te to pali. Sklanjaš mi kosu sa lica da bi imao što bolji pogled. Oslanjam se jednom rukom na tvoj stomak, a drugom držim njegov preostali dio pri korijenu...
- Ljubavi hoćemo li do kraja? - pitaš me, a ja znam da je tvoja neostvarena fantazija da ti dopustim da mi svršiš u usta i poslije ti ispričam kakav je osjećaj.
Ne odgovaram ti ništa, spremna da ti ispunim i tu želju. Ubrzavam ritam... usisavam ga usnama pazeći da te ne povrijedim zubima... Tvoji uzdasi mi govore da je vrhunac blizu... Osjećam gustu, slanu tečnost u mojim ustima, u mom grlu... Uzimam vlažnu maramicu i nježno te brišem gledajući te u oči pune ljubav. Tvoj osmjeh mi govori više od riječi, a ruke kojima me povlačiš na grudi, u siguran zagrljaj, da je moj iznenađenje uspjelo.
A da li je samo na ovome ostalo ili sam i ja te noći dobila neka sitna zadovoljstva, prosudite sami!? A možda i saznate u nekoj novoj priči...



Post je objavljen 05.12.2006. u 13:47 sati.