Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Solus i vile..heh..

Vedar no prohladan dan sjekao je šumu hrasta crnike negdje međ ožujka i travnja, Solus se šetao, bolje reći probijao kroz grmlje tražeći nešto za klopu i pritom krateći vrijeme. Ovaj se put našao u svojoj rodnoj zemlji, Pilusu, voljenom kraju u kojemu je sve moguće. Odjednom izbije na osunčanu čistinu, u prvi mah ga je zaslijepjela božanstvena svijetlost kasnojutarnjeg sunca. Solus ubrzo primijeti da nije sam, pa tiho šmugne iza jednog grma kupine. Prizor koji je ugledao mu je izmamio smiješak vrijedan par milijuna litara nafte.

Na proplanku su stajale dvije prelijepe ženske osobe. Solus je ispravno pretpostavio da se radi o šumskim vilama. No ono što Solus nije znao jest da se ta predivna stvorenja zovu Snježana i Sunčana, te da se upravo spremaju obaviti ritual smijene godišnjih doba.
Sunčana je bila tamnoputa sex bomba tamne kose, malchice krupnog tijela koje je odisalo ženstvenošću ogrnutog u haljinu satkanu od trave (ne marihuane već one za ispašu stoke..e..op.a.) i lišća s mnogobrojnim ukrasima od raznoliko šarenog cvijeća. Duboki dekolte joj je isticao bujne grudi koje su se doimale kao da jedva čekaju da ih netko pusti na svjež zrak. Solusovom opažanju nije pobjegao ni njen rep nalik lavljem, kojim je nježno gladila travu iza sebe..
Snježana je naprotiv bila visoka i vitka. Blijede puti zaogrnute u sivoplavu haljinu satkanu od tisuća komadića leda, dok joj je sa svijetle kose visjelo ledeno iverje. Solus ju je promatrao žmirkajući, jer se sunce odbijalo sa sve te vječno zamrznute vode koju je nosila na sebi. Nakon što je skinula plašt od svježeg snijega koji je vukla metar za sobom, Solus uvidje da i nema baš neke sise, no zato joj je dupe bilo prva liga.

Solus je nastavljao pratiti ritual dok su mu svakakve perverzije padale na um. Sunčana i Snježana su plesale jedna oko druge, pa se malo klanjale drveću i grmlju okolo mrmljajući neke nerazumljive stihove. Nakon nekog vremena su se uhvatile ruku pod ruku i počele plesati kolo zavijajući neku odurnu pjesmu koja se Solusu činila užasno poznatom. «Jebali vas narodnjaci..», pomisli Solus, a zatim ga u desnoj nozi uhvati takav grč od dugotrajnog čučanja da se samo strovalio unatrag. Padao je u trnovito grmlje držeći se za bedro i stvarajući takvu buku da su ga čule i patke sa obližnjeg jezera.
«Tko je tamo?», upitala je Snježana nakon što su vile neko vrijeme ostale prenute komešanjem i psovkama koje su dopirale iz obližnjeg grmlja.
«Solus mi je ime, kad već pitate predivna vilo. Nadam se da vam ne smeta što jedan obični smrtnik prati vaš prekrasni, predražesni ples?!», izlanuo je s lopatom sarkazma Solus nakon što se djelomično pribrao i nekako se sav izgreben iskobeljao iz grmlja.
«Ohoho, ma je netko slatkorječiv..», odvrati Sunčana nastavljajući: «Dugo nisam prašila smrtnika, a ti Snješka?!»
«Nisam ni ja..a ovaj je tako zgodan i snažan, mora da je zdrav i izdržljiv», odgovori joj sa onim pohotnim sjajem u očima kakvog imaju starije žene koje desetljećima nisu osjetile kurca, te si stade polako otkopčavati ledenu haljinu.

Solusu smiješak navrije na lice, te mu prvi puta u životu dođe da se prekriži i zahvali dragom bogu u kojega nije vjerovao, na ove dvije prekrasne vile nimfomanke..
«Dolazi ovamo i skidaj te krpe sa sebe!», doviknule su mu ostavljajući ga iznenađenog, ipak je očekivao da će ga pokušati začarati ili ušmekati.. Solus je polako krenuo prema njima, skidajući odjeću i odlažući svoju opremu, nakon što im se približio na tri koraka, one se stadoše strastveno ljubiti i kidati komade krasnih haljina jedna sa druge. Solus je bio omamljen njihovom igrom, zbacio je i posljednji komad odjeće sa sebe i stao nadrkavati svog već pošteno nabreklog klipana..
«Hmm..dojmljivo..», prošaptala je Sunčana otimajući mu kitu u svoju toplu ruku i lagano se spustila na koljena. Ruka joj je bila nezamislivo sitna i nježna, lagano mu je zatezala kožicu, dok se Snježana raskomotila na nekom mahovinom obraslom panju i stala se maziti. Očigledno uzbuđena pogledom na Solusa i Sunčanu počela je sve brže i brže letiti vitkim prstima po svom glatko obrijanom blagu, povremeno ispunjavajući svoju unutrašnjost. Solus se opustio i odlučio im otkriti svoju pravu čud: «A daj poliži ga već jednom, nemam cijeli dan, a ti dojdi ovamo da ti pomognem oko mace i pokažem koliko su spretni moji prstići».
Vile su se dobrovoljno prepustile njegovoj inicijativi, Sunčana mu ga je stala snažno usisavati u svoja slatka ustašca, gutajući ga divlje i ritmično poput neke napaljene životinje, povremeno bi zastala da bi uzela daha i pritom bi mu ga oblizala od korijena do glavića. Snješka mu je utisnula snažan poljubac, tako hladan da su ga usne zapekle, jezikom se stala boriti protiv njegova «oštre jezičine» dok je on lutao rukama ispod njenog struka, gladeći njenu savršenu guzu, mazeći unutrašnjost njenih bedara. Solus se ohrabrio i laganim dodirom prošao po njenim usminama, Snješka je zadrhtala. Sunčana ga je svojom igrom dovodila do ludila, Solus se nije mogao sjetiti kad mu ga je zadnji put netko toliko dobro pljugao da mu utrnu zubi, bila je definitivno bolja od onih skupih kurvi iz Pilusa koje mu je poručnik jednom za nagradu priuštio. Solus se zabavljao dražeći sluzavu Sniješkinu rosulju, kadli osjeti nešto dlakavo kako traži put između njegovih gluteusa, kucajući mu na vrata otpadnog otvora.
«Koji je to kurac?!», uzvikne i odskoči natrag, dalje od Sunčaninog repa. «Nisam ti ja neki pešo», zaprepašteno se prodere očima tražeći gdje je odložio svoj mač, znao je da je sad najebao..
«Začepi! Igramo po našim pravilima», izdere mu se Snješka u facu dok je Sunčana mrmljala nešto u bradu.. Solus osjeti glatko, tek niklo korijenje kako mu sputava udove.. Opirao se, no snažno ga je korijenje vuklo k zemlji, te naposljetku prikovalo uza nj.
«Jebem vam sve po spisk...», nije stigao završiti kletvu jer ga je Sunčana opkoračila i gurnula mu glavu u svoje toplo međunožje.
«Prvo ćeš nas zadovoljiti, pa ako budeš dobar, možda te nećemo ubiti», zapovjedila mu je Snješka nabijajući mu se na još uvijek adrenalinom tvrdi kurac, pička joj je bila uska, hladna i oštra, Solus se osjećao kao da tuca grudu snijega. Sunčana se u međuvremenu raspametila i sve brže i brže trljala po njegovom licu, naprosto ga tjerajući da se guši i pije njene sokove.. Gušio se i međunožje ga je počelo boljeti od ozeblina, Solus je proklinjao svoju nepromišljenost..
Snježana je ludim ritmom stala jahati po njegovom kurcu, uzrokujući mu sve veću bol, a sebi sve veći užitak. Vrtjela je bokovima, dizala se i spuštala, a Solusu ni obilna količina njenih sokova nije pomogla da osjeća ugodu pritom. Sunčana je vrištala silujući mu čeljust i jezik koji se trudio da ju zadovolji.. Pras, pras, obje su se stale izvijati u svemočnom valu orgazma koji je razbio Sunčaninu čaroliju. Kurac ga je bolio do iznemoglosti kadli je odjednom stiglo olakšanje, sjahala je i zamijenila poziciju sa Sunčanom..
«Liži ili ću te pretvoriti u kockicu leda», zapovjedila je Snješka glasom koji bi i vatru zamrznuo.. Solus pomisli kako jedan njegov dio već je kockica leda kadli mu stigne olakšanje u obliku vrele Sunčanine pičkice koja se lagano omotala oko njegovog mrzlog uda. Nije mu bilo druge nego otvoriti bolnu čeljust i uroniti svoj jadni jezik u Sniješkino ledište.. Dlakavi rep mu se ponovo počeo uvlačiti u čmar, koliko god on stiskao..

Jebao je i bio je jeban, čak si je morao priznati da mu je osim zamrznute njuške donekle i gušt.. Fino ugrijana jaja više nisu mogla izdržati i on je prosuo svoje sjeme duboko u Sunčicu. Na njegovu sreću i Vile su se zasitile te se zadovoljno izvalile na travu kraj Solusa, on nije propustio priliku da iskoristi njihov trenutak nepažnje, te se još uvijek zamućenog uma naglo ustao i dohvatio svoj mač. Izvježbanim pokretom sječivo je zasjalo oslobođeno futrole, a Solus je stao mrmljati nešto što je zvučalo kao «Crucius inferni», oko zaprepaštene Snješke se stvorio vatreni krug koji je svojim sporim stezanjem pržio i topio njenu glatku ledenu kožu. Sunčana se jedva stigla ustati i pribrati kad joj se Solus hitro stvori iza leđa i probode je Ifritom. Solus je izvukao oštricu iz ranjene vile i spretnim zamahom joj odrezao rep. Dok se Snješka i dalje lagano krckala u vlastitom sosu, Solus je rukama rasporio Sunčaninu ranu na trbuhu i stao joj derati crijeva van utrobe. Toliki bijes je kiptio u njemu da nije ni registrirao zaglušujuće krikove boli koje su obje ispuštale. «Probaj sad malo ovo posisati..», rekao je gurajući rasporena crijeva u Sunčanina usta, gušeći je vlastitim organom. Vatra se ugasila i Solus je navalio mačem na Snješku, bio je razočaran kad je otkrio da su od nje ostali samo vrišteći karbonizirani ostaci.
«Čemu tolika buka!? Kao da ne znam da vam za tjedan dana neće ostati ni maleni ožiljćić..proklete vile, budite sretne što vas nisam dokrajčio..», dobacio je Solus nakon što se obukao i krenuo svojim putem natrag u šumu, ostavljajući nekoć ljupke vilenjakinje izmasakrirane do neprepoznatljivosti da uživaju u nesnosnoj boli.
KRAJ

Post je objavljen 15.11.2006. u 17:37 sati.