Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Kako usrati vikend!


Vodič za kvalitetno upropaštavanje barem pola vikenda by brainlessfish!

Niste ništa planirali za petak nakon posla? Pobogu!? Pa sjednite u auto i odite u shopping! U Mercatonetu si možete povoljno kupit tamnosmeđe samterice već od 180 kuna.

Kad ste došli doma nakon posjete Gyrosu u Paprici na početku Donjeg Stupnika (mašala safta!), svoje nove tamnosmeđe samterice stavite u vešmašinu. Naravno da ćete kao i svako muško staviti još hrpu tamnih gaća, čarapa, majica i čega god samo da mašina ne bude prazna.

Osobito pripazite da u mašinu ugurate i bonus odjevni predmet kojem tu nikako nije mjesto, npr. majicu sa zadarskog plivačkog maratona 2002., kad ste bili četvrti za četiri sekunde i kad ste umjesto medalje dobili samo majicu jarko crvene boje koju oblačite samo kad čistite kuhinjske elemente i sl.

Dok se mašina okreće, vi u miru fušate i jednim uhom gledate televiziju (tako Riba prati Big Brother). Kad ujutro idete otvorit mašinu jer ste sinoć zaspali i zaboravili, na vašim novim, neobučenim tamnosmeđim samtericama iznenadit će vas jedna ljubičasta nogavica.

Bacate majicu u smeće jer vas nervira. Bacate manje tamni veš u mašinu skupa sa zasranim mokrim samtericama u nadi da će boja ishlapit.

Penis. Fleka bode u oči i na mokrim hlačama nakon drugog pranja.

Odlazite u DM i kupujete Gry OK (jebote, rimuje se s predizbornom kampanjom!) sredstvo za čišćenje talijanskog proizvođača za 35 kuna (mamu vam lopovsku) i pomno pratite upute napisane fontom veličine kolibrijevog herpesa u nastajanju.

Tamo piše da provjerite kako tkanina reagira na sredstvo tako da stavite mrvicu na komad odjeće koji se ne vidi. Ma da ne bi. Koji se komad hlača ne vidi? Među jajima? Preskačem prvu točku.

Kaže isto tako i da se maknu metalni dijelovi jer oko njih može ostat crno. O mamu vam retardiranu... Pa kaj da čupam gumbe i šlic s hlača? Koji kurac? Stavljam toplu vodu u posudu i hlače do pola. Dio sa šlicom i ostatkom guze ostavljam vani.

Piše na kutiji da se povremeno miješa. Mrzim površne upute. Kao da dođeš u birtiju gdje na meniju piše «Razni sokovi» i kažeš – dajte mi jedan razni sok. Otišao sam promiješati nakon sat vremena.

Donji dio hlača je promijenio boju iz tamnosmeđe u veselu narančastu. Gornji je i dalje bio tamnosmeđ. Stavio sam sve u posudu, opsovao i promiješao.

Došao sam doma nakon par sati i vidio dvobojne hlače. Onaj prvi udar je bio jako jak pa gornja polovica nije stigla donju. Odmah sam izvadio i drugi prašak Gay is OK i ponovio postupak. Ujutro sam imao kanarinčin-klitoris-bolesno žute hlače s gadnom indigo flekom na istom mjestu kao i prvi dan. Novo pranje u vešmašini nije dalo rezultata i sad imam jebeni rabljeni klaunov dres koji nisam ni obukao osim u kabini Mercatoneta.

Kad se osuše, nosim ih na farbanje.


3 mašine robe:
voda - 10 kuna
deterdžent - 10 kuna
calgon – 5 kuna
struja – ne znam, još nije stigo račun od HEP-a

prašak od kojeg smrde ruke po skorenim tvorovim testisima - 35 kuna
farbanje - 60 kuna
hlače - 180 kuna
utrošeno vrijeme - neprocjenjivo


Ponovila se ona stara etrurska – nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari...



Zato test ćevapa u somunu ne posustaje...

28.
Ćevabdžinica: Ham Ham, dostava na 4614416
Cijena: 22 ćune, kajmak 5
Ćevapi oblik: Kocke. I to neke metiljave da se ne daju odvojit... Okus nedorečen. Ko govno od političara...
Luk količina/okus: Fantastika. Puno, skoro pa cijela glavica kapitalca, ne pretanko, ne predebelo, ne preljuto. Apsolutno savršeno
Lepinja: Vodnjikavo ko ono govno od mekdonaldsa. Ko da zemlbabu jedem a ne somun...
Opći dojam: Bljedunjav. Okus mesa nije loš, ali ni dojmljiv. Sutra ujutro sam podrignuo s aromom mrtvog mornara u ustima. Kajmak je nekak skoren i neslan, lepinja proljevasta, ali mi je luka ostalo za doručak uz čvarke.
Ocjena: 5,5


Post je objavljen 14.11.2006. u 09:54 sati.