Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkrudar

Marketing

NASTAVAK NEPOBJEDIVOG NIZA, ALI OVAJ PUT UZ REMI

SLOBODA (S) - RUDAR 1-1 (0-0)

Neugodno gostovanje u Slakovcu Rudar je prošao neporažen već šestu utakmicu u nizu, odigravši 1-1, ali ovaj put, na taj remi može se gledati kao neuspjeh. Nisam bio na utakmici ovog vikenda jer sam bio u Domžalama, ali prema riječima navijača i igrača Rudara, Rudar je morao odnijeti sva tri boda samo da je bilo malo više koncentracije. Rudar je poveo 0-1 golom Pere Sanjkovića, a moglo je biti i više da su se realizirale veoma izgledne šanse, ali očito je nedostajalo koncentracije. Po riječima igrača Hren Borisa, ova utakmica je bila najžešća do sada po pitanju oštrih startova i čvrstini igre. Uglavnom, Rudar je bio bolji i trebao je pobijediti, a kako mi je rekao Stjepan Caban, igrač slovenske "Nafte" koji je bio na utakmici, da su igrači Slakovca mogli zabiti gol jedino iz slobodnog udarca ili nakon neke bezveze nabačene lopte u 16-erac, ali nikako iz neke izrađene akcije.. A tako nekako je i bilo, pod sam kraj utakmice igrači Slakovca su izjednačili iz jedne nabačene lopte u 16-erac. Spomenimo i to da je Pačko skoro obranio taj udarac. S obje strane po jedan isključeni igrač, u Rudaru je to bio Saša Varga.

Rudar je i dalje ostao vodeći na ljestvici, a pošto je BSK iz Belice odigrao neodlučeno, a Kraljevčan 38 je izgubio od Poleta u Svetom Martinu sa 3-2, pa tako prednost nad drugoplasiranom BSK i dalje ostaje 3 boda, a nad trećeplasiranim Kraljevčanom 38 sada iznosi 5 bodova.

Sljedeću utakmicu Rudar igra doma protiv "Sloge" iz Čakovca, utakmica će se igrati u subotu u 15 sati na nogometnom igralištu u Murskom Središću.

Post je objavljen 25.10.2006. u 13:53 sati.