Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undesirable

Marketing

uuuuuuu

ej ljdofi!!! eo jedna vijest dobio sam leće!!!!!!!!!!! fajnli savrseno vidim, bez ikakoga osjecaja u oku!!!! (zuljanje)!!! Da dobio sam meke leće i zaista su presavršene!!!! dakle svi vi koji se patite sa naočalama domah trk kod lječnika da vam prepiše leće!!!! Iako nemam bas neku veliku dioptriju 1,50 na oba oka, stvarno potrebne su mi!!!!! uglavnom, svi su mi srali kao da to se moras dugo navikavati, bla bla bla, kao to moras imati higijenu paziti na to!!! jebote ko da neznam!!!!

Uglavnom cijena im i nije toliko skupa!! dva paketa u kojoj su 3 leće košta 360 kn!! (dakle imam ih 6) svaki mjesec stavim jedan par i zatim čekam da prođe jedan mijesec i onda ih bacim i uzimam nove!!! eo slika mojih leća!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Zaista lećće su predobre, propuštaju potpuno kisik, i napravljene su od potpuno novoga materijala, od nekog gela i silikona, i zato se nesušše i neizazivaju iritacije oka!!!!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

No međutim, zaista treba voditi brigu o njim!!! Uvijek moraju stajati u otopini tj. tekucini za meke lece!!!( cijena 80ak kn)

Image Hosted by ImageShack.us

No ako zaista zelite imati potpuno čiste leće, bez ikakvih bakterija, proteina, enzima morate i kupiti aparatic za pranje koja uklanja izmeđđu navedenog i naslage praššine, prljavšštine, blah balh blah (cijan 240 kn)

Image Hosted by ImageShack.us

Dakle, preporuččujem svima meke lećće, jel su zaista udobne, i savrššeno je za vid i oko!!!!! PoZdRaF

Ubiti moram jos reci kako zelim ovake jedne od ovih, kupio bi si ali su preskupe nekih 570 kn košštaju!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Ja ŽŽeLiM OvE SvEEEEEEEEEEEE


Post je objavljen 09.10.2006. u 22:28 sati.