Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarjamama

Marketing

zar ja mama .... ponovo ?!?!

Image Hosted by ImageShack.us

Dugo sam razmišljala kako početi. Nisam smislila ništa originalno, ni duhovito, niti zanimljivo..
Prošlo je divno toplo ljeto. Obilježilo ga je more, sunce, izleti, ljubav, opuštanje, a bilo je i uzbuđenja.
Nakon dvije godine i dva mjeseca, napokon mi je došla menstruacija, iako je mamino Zlato tu i tamo dojilo. Najdraži i ja odmah smo se bacili na posao, jer tko zna koliko će mo dugo pokušavati .... naughty Uskoro sam dobila ponudu za posao, pa smo odlučili malo pričekati. Slijedeći mjesec, menga je izostala, a kućni test je pokazao plusić (+) !!!!
Nisam mogla vjerovati! Preplavili su me osjećaji nevjerice, sreće, zabrinutosti. Pa kako se to sad tako sve posložilo?!? Pa zar nije sad to nekako naopako? Odmah sam obavjestila poslodavku, da ne bi bilo kasnije problema. Želila sam biti maksimalno fer. Napravili smo dite par dana prije nego mi je ponudila posao. Nevjerojatno. Poslodavka je prvo malo šutila, a onda odlučila da će me ipak zaposliti. Pa neću joj biti na teret, zna ona kako je to ... bla bla ... Rekla je da će mo se čuti i sve dogovoriti i ... Zivkala sam je i stalno je nešto muljala i odgađala naš susret.
Kako moja bajka ipak ne bi tekla tako krasno, tih dana naša vlada je donijela zakon kako bolovanja idu na teret poslodavca, a ne HZZO-a. Baš me nesuđena šefica nazvala prije par dana i rekla kako ipak to neće ići......
Ne znam što bih rekla za nju. Ne mogu kriviti ženu. Naravno da će gledati svoje interese i da neće svjesno ići u gubitak. Mogu je samo kriviti što mi je dala nadu. Nekako je punih usta pristala i obećala me zaposliti , da bi kasnije to sve progutala.

Već se nekako mirim sa činjenicom da sam i dalje jedna od onih na birou. Dobivat ću neki minimalac i moram biti zahvalna i na tome.. Imam osjećaj da moje vrijeme tek dolazi...... Vladavina Vodenjaka...

Zlatica je izrasla u slatku živahnu djevojčicu. Prekrasna je. Savladala je već dobar fond riječi i stalno nešto brblja... Neumorna je. Počela je piškiti ujutro u tutu. To joj je pravi doživljaj kad ide na tutu. Još samo da je naučim i tokom dana da traži i bit će super.
Najdraži je moj junak. On stojećki podnosi sva događanja i uzbuđenja oko nas... Stalno nešto računa sa novcima i smišlja kako preživiti ali i uštediti.
Ja, ja se privikavam na trudnoću. Bebi je sad 9 tjedana i par dana. Imam užasne mučnine i nizak tlak. Malaksala sam cijela i ne da mi se ustati iz kreveta ujutro. Sve mi smrdi, ne kuham, jedem same pizdrarijice.... Jedva čekam da prođe još bar četiri tjedna, da mi mučnine prođu. Zavidim ženama koje tri miseca ne bi znale da su trudne....

Post je objavljen 22.09.2006. u 17:20 sati.