Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kadstarciprolupaju

Marketing

Ode nam ljeto...

Lijep pozdrav svim čitateljima! mah
Evo ljeto nam odlazi, godišnji odmori su završili, škola je počela i svi su spremni za nove radne pobjede dead. Proteklih mjesec i pol dana na moru prošlo je relativno mirno bez nekih većih feštica. Imasmo tekođer i goste, kumovi aus Deutschland. Uglavnom, kao što sam rekla, nije bilo nekih većih feštica, roštiljalo se njami, čak se i radilo (ograda od ružmarina, krčenje živice), a i bile su i paklene vrućine cool (moš si milsit) pa neki nikako nisu mogli izdržati bez aperitiva za dobro jutro party, a o gemištima i pivi da i ne govorim. Većina večeri provedena je na terasi Ville Carmen i Snježne ville uz razgovor i glazbu do 1-2 sata ujutro. 10. kolovoza mali David je slavio 9. rođendan, pa smo po malo feštali od jutra, a navečer smo svratili u Pizzeriju Jupiter na pizzu iz krušne peći. Isto tako smo dan prije proveli u shoppingu i šetnji Pulom, te smo svratili do Karting piste Green garden, gdje su naši super vozači David, Brani, Jörg, Karlo, Nikola i Igor vozili mrvicu brže od kao dozvoljenog thumbup. Za Veliku Gospu smo bili u Krnici na misi, a dan poslije na "Rokovom". Bio je to kako ga nazvaše Jörg i Branimir super street festival rofl, za koji ste trebali prvo platiti 10 kn da bi ušli, a onda ste mogli uživati u sljedećem: ražnjićima i ćevapima njami, izvođenju trikova jednog super mađioničara kojeg smo razotkrili, a u slučaju da vam je kojih 3 do najviše 9 godina mogli ste se zavrtiti na super ringišpilu. I da ne zaboravim kako je kum Beljak dobio buteljku makedonskog vina jer je s 3 krpenjače srušio neke limene čaše. A uz sve te pogodnosti, mogli ste i zaplesati nasred ulice uz živu glazbu. Jedan dan smo svratili u Vodnjan, gdje se nalazi crkva sv. Blaža, najveća župna crkva u Istri sa zvonikom visokim 60 metara, koja čuva jedinstvenu zbirku sakralne umjetnosti sa sačuvanim tjelesima svetaca, tzv. «vodnjanskim mumijama». Svakako preporučam da odete pogledati relikvije svetaca, nisu balzamirane, a nisu ni istrunule, još k tome govori se da imaju neku moć, pa sad neka vjeruje tko hoće.
Pri povratku doma vraćali smo se uz istarsku obalu te je naše putovanje trajalo 3 sata duže, što znači 6 sati. Neki su slušali jezikove juhe blabla zbog toga, no poslije nikome nije bilo žao što smo vidjeli uljevanje Raše u more, Rabac, Lovran (poznatu Villu Mariju), Opatiju i ostale manje jako lijepe gradove.
Za sada, prije berbe grožđa nije predbilježena niti jedna fešta, no ako se nešto zanimljivo desi, bit ćete o tome obavješteni na vrijeme. Ljudima najboljih godina želim ugodno vrijeme provedeno na poslu, a djeci isto tako da uživaju na svakom školskom satu smijeh, ma koliko bio zanimljiv puknucu mad burninmad blabla zijev, nikako da ne nerviraju profesore wink, i naravno mnogo odličnih ocjena thumbup!


Post je objavljen 04.09.2006. u 23:59 sati.