Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnihoroskop

Marketing

RIBE / 19.02. – 20.03.

Image Hosted by ImageShack.us

ODGOVARAJUĆI PARTNER: RAK, DJEVICA, ŠKORPION
SRETNI BROJEVI: 2, 7, 8
SRETNI DANI: UTORAK, NEDJELJA
BOJA: BIJELA

MUŠKARCI:
Muškarci rođeni u vrijeme vladavine Ribe su osjećajni i dobroćudni kao djeca i vole svaku igru u kojoj ima neki uzvišeni cilj. Prijateljstva sklapaju već u mladosti i uvijek ih pamte. Vole glazbu i pjesmu, te uopće uživaju u muzici.
Veliki utjecaj na njihovu budućnost ima životna sredina u kojoj su odrasli i čije su karakteristične osobine utjecale na formatiranje njihova stava prema društvu.
Puni su dobrote, plemenitosti i odanosti prema prijateljima, a među njih ubrajaju i one koji to ne zaslužuju.
Posjeduju odlično pamćenje što im mnogo koristi u radu. Ne žele da se ističu i ako puno pridonose svojim radom.
U radu su uredni i svaki nered ih uzrujava i muči. Zbog svoje pedantnosti ne podnose da netko posuđuje njihove stvari, pa ih mnogi smatraju škrticama, iako oni to nisu. Posao ih privlači i smatraju ga osnovom za život. Puno pridonose svojim radom. Njihov rad iskorištavaju drugi i zbog toga mnogo pate, ali svoju patnju javno ne iskazuju. Previše su skromni i šutljivi, te im je potrebna podrška da se bore za svoje pravo.
Utjecaj žene na njih je velik, ali nisu slabići i «papučari». Harmonija u braku za njih je svetinja.
U mladosti imaju dosta težak život zbog materijalnih nedaća, no kasnije se podignu i postanu imućni. S time se zadovoljavaju. Veliki dio svog života posvećuju društvenom radu.

ŽENE:Žena rođena u znaku Ribe je lijepa tijelom i prekrasna duhom. Krijeposna je, duševno uzvišena i savršena. Prefinjenog ukusa, velik kritičar koji odmah osjeti lažno od istinskog. Voli malena i posebno odabrana društva, te izbjegava nagla poznanstva. Prema prijateljima osjeća simpatiju, a ima ih malen broj, te o njima sve zna. Ništa joj nije skriveno. Starije osobe su joj draže, jer njezin duhovni život je snažan i traži ravnopravne partnere. Ne podnosi neozbiljnost, raskalašenost i razuzdanost.
Po svojim osjećajima to je maštovita i romantična umjetnica i emotivna i strastvena ljubavnica.
Ako je životni poziv veže uz umjetnost, kao glumica ili pjesnikinja postići će ispunjenje svojih snova.
Posjeduje veliki osjećaj odgovornosti i njezin rad ne doživljuje kritiku ili ispravke. Svjesna je svoje snage, ali kraj svega toga ne može da živi sama. Ljubav prema voljenom čovjeku za nju je svetinja, no tu doživi veliko razočaranje, ali ga u sebi prikrije, makar pati.
Za svoju djecu se bori i stvara i za njih joj ništa nije teško. Mnogo se žrtvuje, a za svoje muke ne traži nagrade. Sretna je s malenim prznanjem i jednim «hvala». Ne podnosi da bude ovisna o bilo kome, s ekonomske strane, a to joj stvara niz poteškoća u obitelji.

Post je objavljen 01.01.2007. u 00:00 sati.