Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnihoroskop

Marketing

VAGA / 23.09. – 22.10.

Image Hosted by ImageShack.us

ODGOVARAJUĆI PARTNER: VODENJAK, BLIZANCI
SRETNI BROJEVI: 3, 5, 6
SRETNI DANI: ČETVRTAK, PETAK
BOJA: LJUBIČASTA

MUŠKARCI:
Muškarac rođen u znaku Vage posjeduje veliki raspon sposobnosti a isto tako i mana. Sposoban je da shvaća ljude, da se saživi s njihovim problemima i znade dati savjet i pomoć, ali je lakovjeran i mnogi ga prevare, jer duboko vjeruje u ljudsko poštenje.
Posebno se ističe pravednošću i nepristranošću u donošenju sudova i ocjena. Sve zapaža, sve vidi. Pred njim se ništa ne može sakriti.
Svoje djelovanje prilagođava prema svojoj okolini i društvu u kojem se nalazi, te nikada ne «odskače» od svoje sredine.
Odlučan je govornik, duhovit, s velikim smislom za šalu, svestran je i kulturan, ali u svojim šalama ne zna granice i nekada oštro njima kritizira, što mu pogođeni ne opraštaju.
Velika strast mu je putovanje, pun je želja za upoznavanjem najdaljih mjesta svijeta i ako mu to nije moguće u stvarnosti, putuje u mašti.
Optimista u mladosti, idealista i jako pod utjecajem roditelja, što ostavlja trag čitava života.
Postiže velike uspijehe u svom radu, ali pri davanju priznanja i dijeljenja nagrada save mu se «važe na vrlo preciznoj vagi».
Posebno voli novac, pa to nekada prelazi u škrtost.
U trgovini nema sreće, ali ne dopušta da ga drugi vodi, pa makar imao i neuspijeha.
Nije veliki ljubitelj žena, ali u braku je vjeran i postojan.

ŽENE:
Žena rođena u to vrijeme je osjećajna, produhovljena i privlačna. Voli cvijeće. Za svakoga ima lijepu riječ. Umiljata je i ljubazna. Svestrana je i mnogo više od sebe daje nego što prima. Nije raskalašena i razuzdana, ali joj iz zlobe mnogo toga pripisuju, jer više cijeni muškarce nego žene. Zbog toga je muškarci primaju u društvo kao svog druga, cijene je više od drugih žena, i žene joj zaviđaju i spletkare.
Nikada prijatelja neće iznevjeriti. Pružiti ruku za pomoć to je kod nje pravilo stečeno odgojem. Roditeljima je zahvalna za život, iako nije dobila veliku pomoć za životnu borbu. Iako sposobna u svakom poslu i svjesna svoje sposobnosti, nije uobražena.
Radi mnogo i premalo si daje vremena za odmor.
U radu postiže dobre uspijehe, jer je diplomat u odlukama, a odlučna u ostvarenju onoga što si postavi za cilj.
Radosna je kada dobije priznanje za svoj rad, pa joj to daje još veću snagu, ali svoje osjećaje krije u sebi.
Svoju prvu ljubav taji i rano se udaje. U brak ulazi iz ljubavi, puna sreće i poleta, a svome mužu postaje neiscrpno vrelo odanosti i ljubavi.
Njezina ženstvenost nema granica. Većinom je brak njezina luka sreće.

Post je objavljen 06.01.2007. u 00:00 sati.