Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnihoroskop

Marketing

RAK / 22.06. – 22.07.

Image Hosted by ImageShack.us

ODGOVARAJUĆI PARTNER: RIBA, ŠKORPION
SRETNI BROJEVI: 2, 3, 5
SRETNI DANI: PONEDJELJAK, SRIJEDA
BOJA: RUŽIČASTA

MUŠKARCI:
Muškarci rođeni pod vladavinom Raka nose najveću svoju snagu u svom razumu i snažnom duhu.
Misaoni život s velikim osjećajem za istinu i pravdu mnogo puta ih odvaja od problema iz svakodnevnog života ili ih ispunjava ogorčenjem i revoltom.
Žive sa svojim osjećajima i njihov duševni život je zatvoren krug, nedostupan za druge.
Ponosni su i uvredljivi. Osjetljivi su na porugu, podsmijeh ili ironiju i posebnom duhovnom snagom uspijevaju razdvajati iskrene od neiskrenih. Teško sklapaju prijateljstva, no jednom sklopljena teško raskidaju.
Istupaju otvoreno u borbi za svoje iskrene stavove, ali slabo i teško dolaze do cilja, jer nisu za kompromisna ili polovična rješenja. Njihovo je geslo: sve ili ništa.
Novac im nije jedino zadovoljstvo u radu, pa ga nikada i nemaju u izobilju. Ono što imaju dobro znaju čuvati. Imaju svoj cilj u životu, za koji se bore i uvijek ga postižu.
Njihov sentimentalni život je povezan s prevelikim željama koje je teško ispuniti. Senzualni su, puni mašte, ali je to sve bogatstvo njihova unutrašnjeg života koje nikome ne otkrivaju.
Ispoljavaju blagu narav, jer sve poteškoće drže u sebi. Vole da ga se utješi, ali od nikog ne traže sažaljenja.
U mladosti dožive nekoliko sudbonosnih događaja, i ako ih sretno prođu, imaju dug život. Obitelj im zadaje probleme, jer su im djeca samovoljna i protivna njihovim shvaćanjima, te nose i njihov teret na svojim leđima. Puno trpe da bi očuvali brak, iako mnogo puta dolaze u iskušenje da ga raskinu.
U životu nekoliko puta stječu i gube imetak, ali starost dočekaju materijalno sređeni.

ŽENE:
Žena rođena pod ovim znakom ne može se pohvaliti sretnim djetinjstvom. Veliki dio mladosti proživi u mašti i snovima koji se na žalost, neće nikada ispuniti.
Skromna je, nesebična, s beskrajnim strpljenjem. Mnoge poteškoće koje je u životu stignu šutke davlada i sama nosi tegobe.
Živi u vječitoj nadi da će dobiti priznanje za rad od svoje djece, no to se nikada ne ispunjava. Teško radi i snagu joj dane vjera u bolju budućnost.
Za nju ostaje glavno: sutra će biti bolje.
Lako se prilagodi volji muža i ako je voljena, u mužu gleda svog idola.
Većinom joj se to ne ispuni. Poslije prvih godina braka doživi neka razočaranja. Kako voli obitelj i dom, bori se za opstanak braka i onda kad se ugasila ljubav, što ne želi da iskaže.
Voli da mašta i u mašti proživljava sve ono što želi, a živit joj nije pružio. Ljubavne doživljaje poznaje iz pričanja, jer ih sama upozna malo, iako želi da je netko voli.
Nema velikih prijatelja niti stalnog društva, jer istinu kaže u lice ma koliko bila gorka. Puno neugodnosti i vrijeđanja doživi i primi prije nego plane, ali tada je jako uzrujana, do živčanog sloma, te se mora čuvati.
Njezina djeca su njezin život. Sve ono što ona nikada nije dobila, želje koje se nikada nisu ispunile, ona svojoj djeci daje, ispunjava i za njih se bori.
U životu se mora čuvati od saobraćajne nezgode, a posebno neka izbjegava daleki put vodom.

Post je objavljen 09.01.2007. u 00:00 sati.