Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wannatoberealanna

Marketing

uspjeh!

Kao prvo, zelim svima zahvaliti na prekrasnim komentarima koji su me gurali naprijed u ostvarivanju ciljeva because, imam gotovo 600 g manje od jucer znaci masnih 66.3 kg. Uskoro ce to biti visoki 65, pa niski 65, zatim visoki 64, itd.

Dorucak sam prvi put slasno pojela nakon neznam kolko mjeseci.
kompinacija salame s sirom (sve je light)
casa mlijeka

Danas cu jos pojesti:
kuhano jaje s rajcicom
breskva

Kako vama ide? Nadam se da vam ide nekako...
Ajde cujemo se sutra kada vam (nadam se) budem objavila visokih 65 kg rofl
I da, evo ima nesto korisno ovdje ispod, mozda pronadete sebe, rijec o 3 tipa zenskog tijela.
Pooooozzzz

Androidni tip: gore nosim 46, a dolje 38
VASA SLABA TOCKA TIJELA: GORNJI DIO TIJELA
Portret: Imate tanke noge, ravne grudii neizrazeni struk. Dobrog ste apetita, a volite pretezito slana jela. Tesko se suzdrzavate od jela jer ste nervozni temperament. No kad odlucite, brzo mozete izbubiti visak kilograma sa zeluca i trbuha.

Zasto: Naravno treba uzeti u obzir nasljedni faktor, ali osnovni uzrok je osjetljivost na muske hormone (androgene), kolicina kojih je povisena narocito u doba menopauze (haha!). tome treba dodati pretjerivanje u hrani.

Rizik: Prijete vamponaprije kardiovaskularne bolesti. Opcenito, zbog povisenog kolesterola u krvi, skolni ste povisenom krvnom tlaku. Sto ste jaci, to je veci rizik da cete proizvoditi previse inzulina. Odatle i skolonst dijabetesu.
Procistite probavni sustav biljnim napicima, obuzdajte apetit, odbacite alkohol i smirujte se jednostavnim nacinima opustanja. I-ojacajte misice u donjem dijelu tijela.

Naucite se opustiti. To je osnova svega. Narocito je to vazno tijekom prvog tjedna mrsavljenja, koji vam je uvjek tezak. Zelite li smrsavjeti prije izlaska na plazu, trebat ce vam celicna disciplina, zdrav san i puno tekucina (najbolje vode). Dobar je i neki blagi ne zasladeni caj, primjerice zeleni jer je i diuretican. Naucite kako se opustiti. Nekoliko puta dnevno duboko udahnite i izdahnite tako da zrak istiskujete na usta. Puno hodajte i nastojite otkloniti crne misli.

Treba smanjiti unos jela s puno ugljikohidrata (secer i skrob), a jesti vise voca izmedu obroka i pretezito bezmasnije bijelancevine. Rijesenje je da jedete petezito zeleno povrce i pijete proteinski nadomjesak koliko god zelite.tako cete ubrzo i lako izgubiti 2-3 kilograma.



GINOIDNI TIP:GORE NOSIM 38, A DOLJE 44
Vasa slaba tocka :donji dio tijela
Portret: Vama je prava muka pronaci odgovarajuce traperice ili suknju (tipicna ja..). tankog ste struka, pomalo oblih ruku, izrazenih bokova i siroke zdjelice, sto je znak zenstvenosti. Bokovi, straznjica, i bedra u vas su poput jahackih hlaca-prepuni celulita. Ne jedete mnogo i to je sreca. Trebate stanjiti donji dio tijela tako da ne direte u ionako mrsave zalihe u gornjem dijelu tijela.

Zasto: Nasljedno, tj. genetski u vas je pojacano djelovanje zenskih hormona estrogena. Oni povecavaju broj masnih stanica u donjem dijelu tijela

Rizici: Prosirene vene i drugi problemi s krvotokom, imate li previse celulita. Usto, skloni ste zadrzavanju tekucine u tijelu.
Morate potaknuti optok krvi i limfe u tijelu masazom i primjerenom prehranom. Jedite razborito: smanjite kolicinu slatkoga. S druge strane, povecajte potrosnju kalorija vise se krecuci i vjezbajuci. Za vas je bolje da jedete manje a cesce, i to raznovrsnu hranu kako biste ogranicili stvaranje masnoce. Odlucno odbacete sve u cemu ima secera (osim voca), a povecajte unos bjelancevina bez masnoca (bijelo meso, riba kao i vlaknaste hrane zeleno povrce). Za cirkulaciju uzimajte vitamin E (biljno ulje) i magnezij. Magnezija ima u nekim mineralnim vodama, ali i u gorkom kakau koji ce vam nadomjestiti zelju za cokoladom.



ZAOBLJENA OD GLAVE DO PETE:UVJEK NOSIM BROJ VECE DA BIH SE OSJECALA KOMOTNO
VASA SLABIJA TOCKA:POTKOZENOST PO CIJELOM TIJELU

Portret :Vasi su kilogrami rasporedeni od vrata do skocnih zglobova. Krupni u gornjem dijelu tijela, ali i misicavi, vi imate dobro oblikovano tijelo.

Zasto: Cesto je to nasljedno ali i neki emocionalni stres moze vas ponekad izbaciti iz ravnoteze i potaknuti debljanje. U tom slucaju mnogo cete lakse i brze smrsavjeti.

Rizici: Isto kao i kod androidnog tipa-dijabetes, hipertenzija, bolesti krvnozilnog sustava. Usto, u vas su moguci i problemi s venama, sklonost oticanju i povisenom kolesterolu . oprez, nastavite li se debljati moze doci i do drugih poremecaja (prestanak menstruacija). Ako je vasa debljina posljedica hormonalnog nece vam pomovi nasi savjeti- svakako se obratite lijecniku.

Otidite na sistematski pregled kako biste utvrdili uzrok debjanja. Mozete si priustiti dijetalnu prehranu, psiholoske vjezbe, .. kkao biste se rijesili otrova iz tijela ujutro natasce popijte casu svjeze limunade kojoj ste dodali malo meda. U salate stavljajte jabucni ocat. Radite sokove od povrca, primjerice promijesajte zajedno spinat, persin i celer. Da zavarate glad pripremite zamjenski hiperproteinski obrok.

Odmarajte se, prije nego sto sjednete za stol, ispruzite se, sklopite oci, i zamislite sebe kao vitku i mrsavu osobu, tako cete odagnati stres.

Nadomjestite sir, koji je uvjek mastan, nekim drugim fermentiranim mlijecnim proizvodom. Jedite cisto meso bez masnoca, jetra i morske plodove (bogate bjelancevinama i zeljezom). Pojedite najmanje dva komada voca dnevno (vitamin C) i zeleno povrce (koje sadrzi vlakna za bolji rad crijeva).



Vita




Post je objavljen 14.08.2006. u 07:31 sati.