Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Dok nas smrt ne rastavi..

Bez brige, neću pisati o braku, vidjeh da je vjernost podosta aktualna tema na blogovima klinka i klinceza pa sam odlučio napisati pričicu s ponekim autobiografskim elementom, iako je većina radnje moja živa mašta.. da ribe vidi kako to muški mozak (ili bar moj) funkcionira na temu varanja, ljubavi, pizdarija.. E, ako ispadne preduga, objaviti ću je u nastavcima..

Adel nikada nije imao curu, jedva da je razmišljao o tome, imao je jednu stalnu fuck-frendicu, Ivu, i tu i tamo koju avanturicu.. Takav sistem mu je odgovarao pošto je bio emocionalno hendikepiran, bilo mu je stalo samo do sexa, pa se i nije previše trudio oko održavanja veza s ribama.. No fuck-frendici je odjednom njegovo ponašanje počelo smetati ( točnije onda kada se on vratio sa šestodnevnog orgijanja po Ljubljani pun ljubavnih ugriza i sa strašnom glavo, i još strašnijom jajoboljom ), pa mu se počela osvećivati na njemu nejasne i u početku vrlo smiješne načine ( spavala je s drugimayes ).. I kako već duže vrijeme nešto u njihovom odnosu nije štimalo, Adel je malo po malo počeo razmišljati o tome da ju zamijeni drugom, idealno mu je došla kolegica, Nata, iz razreda koja je bacala oko na njega, gajila je slične vampirske perverzije ko i on, a nije bila ni ružna ( barem dok je imala svu ili većinu odjeće na sebi..), jedino što je bila fifica, a on čudak, i što joj je povremeno smrdjelo iz ustiju ( Onaj najgori smrad - jednom je cijeli sat mislio da je stao u govno i stalno si pogledavao patike dok nije skljuvio da je to njen zadah..).

Uglavnom, otkantao je onu prvu i stao obrađivati ovu drugu, nije dugo prošlo i prohodali su, i to točno za dan mrtvih.. Adelu je u početku bilo zanimljivo, te vezice i to, no onda su ga te obveze prema njoj počele gušiti. Naime nije se bio prevario kada je mislio za nju da je fifica, očekivala je od njega, "velikog frajera" da cupka oko nje kao mali psić, a njemu to nije bilo baš među prioritetima, vukla ga je po šopinzima po gradu, pratio ju je na bus i sva ostala sranja koja se očekuju od jednog normalnog dečka. Isprva je mislio da je zaljubljen, no onda mu je to polako počelo ić na živce.. I tako je prošao prvi tjedan prve prave Adelove veze.. Ostali su mu bili mnogo zanimljiviji..

Već početkom drugog tjedna ( koji mu se činio kao mjesec dana ) Adel je izašao na kavu sa bivšom fuck-frendicom, ona mu se jadala kako joj nedostaje, kako je u depresiji, a njemu su se klikeri počeli polako slagati u glavi pa je kava završila jednom od najboljih ševa u njegovom životu.
I tako se to nastavilo, redovito je prašio jednu, a u školi cmakao drugu; Kada se razbolio i ostao cijeli tjedan doma, obje su ga posjećivale svaki dan.. On bi obavljao svoje na kauču u dnevnom, a kad bi začuo zvono parlafona, brzo se obukao i sišao do ulaza gdje bi se malo cmakao sa curom koja se vraćala iz ili tek išla u školu, nije ga pitala da za koji je kurac ne zove gore, a i da je, on je imao spreman odgovor u stilu «Radije nemoj, gore je :
- leglo bakterija.»
- živi krš.»
- moja baba.»
- moj brat koji spava.»
I slične gluposti..

Sve je bilo lijepo i fino, Adel je čičio na dve stolice i nije se sekirao, bar ne do rođendana njegove cure, kada je Adel pizdio jer se našao u društvu njenih bivših dečkiju..
Od pozamašne zbirke tih ljudova, Adelu je pao mrak na oči, sve neki automobilizirani, ulickani sportski građeni (znate ono, tri kile gela, skup parfem i pivski trbušćić, a Adel jadan štrkljav i siromašan, neugleno odjeven i jeftinog dezodoransa..) kromanjonci, koji su nekada plazili i mazili ono što on sada plazi i mazi..brr..
Otišao on doma, puko mu film, vozio ju je neki njen bivši s crvenim Peugotom 206 u kojem se, sjetio se kako mu je pričala, ona ševila.. Hmm.. Drugi dan je cijeli nemili događaj zaboravio u naručju ljubavnice, točnije u trenutku kad su se njene slinave usne ovile oko njegove kare..

No, Adela je Iva počela gušiti, nije joj smetalo šta ju dijeli, ali se bojao za sebe, da se ne zarazi nekom boleštinom, i on je se riješio, brzo i efikasno, rekao joj je da je dobio spolnu bolest od neke treće i upalilo je.. Ostao mu je pakao od veze s osobom koja je bila vrlo dosadna i zatucana pa se riješio i nje, i to nakon jednog lijepog spoja, točnije odlaska u kino.. Malo je plakala i prekinjala ga, jer činilo mu se da ga voli, ali ga je bolio kurac, jer mu je ta veza samo zadavala glavobolje..

Kraj dijela prvog..




Post je objavljen 04.08.2006. u 13:05 sati.