Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Ahh..nema mi do cigarete..

Recite ne PUŠENJU! Cigarete ubijaju.. hmm..da.. Sve to stoji, ali tko uostalom želi živjeti zauvijek??smokin
Znam,znam da cigarete smrde, ali su i odlićno sredstvo za tjeranje komaraca i raznoraznih letiećih insektoidnih beštija ljet jer je nikotin odličan insekticid.. I uostalom, nema boljeg feelinga od uvući topli dim smrti kada si živčan, ili kad si se pošteno najeo pa nemreš više ni pošteno disati, ili kad bi najradije razbio nekom glavu ( i onda kad razbiješ nekome glavu ) jer kako netko može znati da je živ, ako nikada nije bio blizu smrti, a sa svakom cigaretom ste 7 minuta bliže smrti..
Arachidus puši: MC ( Jer je jeftin ), York ( kad nemre naći onu jednu, jebenu kunu za MC ), te bijeli Walter dugi ( jer ih se duže puši ), Marlboro ( kad se ima para, iako mi je onaj prije bio draži od ovog srpskog sada..I onaj slovenski bijeli je jako dobar ), Ronhill lights ( To mi puši cura, ja ih ne volim, al kad kriza stisne, užicam i to..), a volim i prave cigare ( pogotovo Moods, iako se rijetko nađe para za to )..
smokin
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Arachidusa je hvatala krizaheadbang, plaća nikako da stigne, a zapalio nije od velikog biblijskog potopa ( bar mu se tako činilosmokin ), iako je popušio cijelu kutiju sinoć navečer u rock klubu.. Kud će - šta će??, pitao se.. Provjerio je stanje u novčaniku, ali osim paučine i jednog simpa moljca koji je izletio u slobodu, nije našao ništa..
Pretresao je cijeli stan, nigdje ni lipe, sjetio se da ima još malo ganđe za crne dane, ali se nije htio napušiti, već mu je falio nikotin u vrajžoj krvi..
Niš, izletio je van u nadi da će uspijeti naći nekog od koga će užicati koju cigaretu..drek, vani srpanj, tri popodne, 36 stupnja u hladu, nema žive duše, ni onih pijanaca kreaj marketa koji inače gube dane u pivi i Yorku ( Yugoslavenskoj Osmoj Državi Kosovo s kojom nisi sam.. ).. Arachidus je na svoju nesreću otkrio da su svi ili na moru ili na nekom putu, uglavnom živa pušiona, a njega već stišću pluća od želje.. Niš, šeće on i šeće, dopali do centra kadli spazi tamo nekog cigu kako đabalebari u debeloj 'ladovini. s tračkom nade mu priđe kadli mu ovaj ko iz topa ispali: "Ej kompa, jel imaš cigaru?!". "Ma pička mu mile matere", pomisli Arachidus, već shrvan apstinenciskom krizom, pomirivši se s činjenicom da nema sreće, otpuzi polako doma u nadi da će tugu utopiti u hrani..
Kad ono doma..PRAZAN FRIŽIDER..Jebeš mu mater, režimi su se mijenjali, bio je socijalizam, bio je rat, bio je Tuđman, bio je SDP, sad je HDZ, uskoro će biti HSU ili HSP ( ipak u hrvatskoj ima najmanje milijun i po penzića koji nikako da umru, a fašizam je sve popularniji ), no taj je frižider uvijek prazan.. Arachidus s očajem u očima pogleda pauka kako mirno sjedi u mreži u bijelini kuta frižidera pitajući se dali je jestiv?! Nakon što je ustanovio da je, ali da nije previše ukusan, zalupi vrata frižidera i u ormaru nađe suhu koricu prek,prek,prekjučerašnjeg riječkog polubijelog koju je polagano cuclao s guštom cijeli dan..greedy

Koja je poanta priče?? Nema je, napisah je samo da nepušaći i oni bogati vide kako je to kad se nema u ćemu utopiti tugu.. Zato vas molim draga djeco, nemojte se drogirati, ne trošite pare na nabrijavanje Bembare kojeg vam je tatica kupio, radije te pare udijelite meni da si kupim cigarete ili bar da napunim frižider, jer ako ga ja ne napunim, moja škrta baba koje nikad nema doma, a jede kod susjeda ili kod moje prababe u Fažani sigurno neće.. hehe,šmrcnamcor..




Post je objavljen 29.07.2006. u 16:56 sati.