Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poznateface

Marketing

Nera Stipičević, pjevačica


OSNOVNI PODACI
ime: Nera
prezime: Stipičević
spol: žensko
datum rođenja: u Makarskoj
zanimanje: pjevačica
trenutno prebivalište: Zagreb



Moj centar svita su...
Neromanija je ponovno zavladala! Simpatična pjevačica Nera Stipičević, koja je prve ozbiljne glazbene korake učinila na natjecanju Super Nova Talents, snimila je prvi album koji je nazvala jednostavno Nera. Preslušali smo ga i pitali je tko je njezin centar svita

Centar svita! Tako se zove Nerin novi singl u kojem je proputovala gotovo čitav svijet. Za stvaranja novog albuma Nera se odlučila poigrati raznim glazbenim stilovima i koketirati s trendovima u stranoj glazbi. Iako je nedavno promovirala pjesmu Centar svita, slušaš li njezin album, prepoznat ćeš elemente plesa ča, ča ča, strastvenog flamenka, profinjenog jazza, tanga, kao i irskih elemenata... Slušaš li Nerin album kod kuće, zatvori oči i odjuri u neki novi svijet. Slušaš li ga s frendicama, plešite kao Španjolke, Parižanke, Newyorčanke... Nakon ljeta Nera najavljuje promocije novih hitova s albuma. Prvi hit bit će Sunčan dan koji će nas podsjećati na ljetne vrućine. Želiš li imati što bogatija sjećanja na lude ljetne zabave, uživaj u moru, suncu i školskim praznicima. O njima ćeš maštati prvih dana školske godine kad sve radijske top ljestvice preplavi Nerin Sunčan dan.
U prijateljstvu je najbitije povjerenje i iskrenost, a ne to da smo svi jednaki i da se bez razmišljanja slažemo oko svega. Svoje prijatelje Nera voli baš zbog njihove različitosti. Ako si mislila da si se samo ti posvađala s najboljom frendicom oko neke banalne sitnice, ne budi tužna. Svima, pa tako i Neri dogodila se slična stvar. Kako preboljeti prijateljstvo? Nera kaže da se samo trebaš sjetiti kako je tvoja bivša najbolja prijateljica samo jedan od 4,5 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i kako ćeš vjerojatno uskoro pronaći još bolju i kvalitetniju frendicu. Drugi savjet je da pronađeš muško društvo. Ako se radi samo o prijateljstvu između cura i dečki, formula može uspjeti. Jedni drugima niste konkurencija, odlično se kužite, učite jedni druge o tome što zanima suprotni spol... Probaj! Vidjet ćeš kako dečki mogu biti cool frendovi! U Teenu možeš saznati što Nera kaže o nastupima, putovanjima, ljubavi, izlascima, diskačima i odjeći.



Nera kao Venera otvara Dubrovačke ljetne igare
Autor: Ružana Kovač
Tuesday, 27 June 2006
SVIJET GLUME Na prvom javnom ispitu studenata prve i druge godine zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti peticu je zaradila i naša Nera Stipičević
Po prvi put u povijesti Dubrovačkih ljetnih igara na otvorenju će nastupiti studenti glumačke Akademije u klasi Joška Ševe, koji će izvesti «Orfeja i Euridiku». Neri Stipičević pripala je uloga Venere

Prošle nedjelje u dvorani Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu klasa brucoša, koju su mediji u rujnu 2005., zbog činjenice da su među 12 odabranih svoje mjesto našli Petra Sanader, premijerova kći, te Andrej Dojkić i Mirna Medaković, likovi iz sapunice «Zabranjena ljubav», proglasili «klasom preko veze», imala je svoj prvi veliki javni ispit iz scenskog pokreta i govora. Peticama, koje im je dodijelila ispitna komisija, pokazali su da je njihov upis ipak temeljen prvenstveno na glumačkom potencijalu, a tu najvišu ocjenu zaradila je i naša Nera Stipičević.
- Imala sam malu tremu prije samog izlaska na pozornicu, dok malo nisam «odmjerila» publiku, no brzo me prošlo – rekla nam je u telefonskom razgovoru popularna Makarka, koju su iz gledališta bodrili roditelji, te bliski prijatelji i kolege, Iva Visković i Stipe Kostanić.
No, pravo iskušenje tek slijedi. Naime, po prvi put u povijesti Dubrovačkih ljetnih igara na otvorenju će nastupiti studenti glumačke Akademije u klasi Joška Ševe, koji će izvesti «Orfeja i Euridiku». Neri Stipičević pripala je uloga Venere.
- Još me nije uhvatila trema, valjda još nisam skužila u čemu sam. Ali, nema brige, znam da će sve proći ok. – kaže Nera, koja s ekipom iz klase iz Zagreba za Dubrovnik putuje 2. srpnja, osam dana prije velikog debija.
Bez obzira na obveze na Akademiji, zbog kojih je zauzeta «od osam do osam», Crna pantera nije zapostavila ni svoju glazbenu karijeru. Štoviše, sljedeći tjedan bi trebao biti predstavljen njen novi singl, a Nera marljivo radi i na snimanju svog drugog albuma.
Na pitanje kako uspijeva uskladiti sve svoje talente, Nera, koja će u Makarsku stići tek početkom kolovoza, uz smijeh odgovara kako radi i po noći, samo da stigne napraviti sve što je zacrtala.
kronika.hr


Post je objavljen 26.07.2006. u 00:20 sati.