Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poznateface

Marketing

Mirna Berend, TV voditeljica


OSNOVNI PODACI
ime: Mirna
prezime: Berend
spol: žensko
datum rođenja: 04.07.1966
zanimanje: TV voditeljica
trenutno prebivalište: Zagreb
dečko Marko Pavelić
veza: Ivan Bobetko



Gloria 2005., listopad, broj: 563
POVRATAK NA TELEVIZIJU

Ponovno sretna i zaljubljena

Mirna Berend (39), TV voditeljica koja je prije pet godina dobila otkaz na HTV-u, vratila se na male ekrane u velikom stilu kvizom Ona ili on na Novoj TV, a tom uspjehu najviše se raduje njezin dečko Marko Pavelić



Napisala Andrea Boban
Snimci: Igor Kelčec, Petar Jurica i Igor Nobilo

Iako je pet godina nije bilo na malim ekranima, s kojih je mnogi pamte kao voditeljicu emisija Lijepom našom i Par excellence, Mirna Berend na svom novom poslu - vođenju kviza Ona ili On na Novoj TV - zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom. Ponajprije profesionalnim, jer se ni po čemu ne vidi da jedna od najpopularnijih voditeljica devedesetih ima iza sebe tako dugu stanku, koja je počela 2000., kad je na HTV-u ostala bez angažmana. Uz to, Mirna zrači i zato što je napokon, u 39. godini, pronašla privatnu sreću. S jedanaest godina mlađim pravnikom Markom Pavelićem u vezi je od lanjskog proljeća: ljubav se rodila tijekom jedne duge kave, nakon godina površnog poznanstva, u trenutku kad je Mirna proživljavala najteže trenutke.

U proljeće 2004., naime, njezin je otac Zvonko ležao u bolnici i borio se s teškom bolešću. Kad je Marko "uletio" u njezin život, nije baš bila u blistavom stanju: gledala je kako joj otac, nekad gorostas od čovjeka, kopni pred očima, vodila svoj kozmetički salon i razmišljala hoće li ikad ponovno stati pred kamere... Marko je s Mirnom sve proživljavao: posvetio se njoj, njezinom ocu, njezinom salonu... Svoje prvo zajedničko ljeto nisu proveli na moru nego u bolnici, uz postelju Mirninog oca. Marko je u tom razdoblju zapustio svoj posao da bi pomogao svojoj dragoj, bio u njezinom salonu kad ona nije mogla. Mirna je, naime, nakon prestanka angažmana na HTV-u prvih nekoliko mjeseci prodavala svilene kravate, a onda u novozagrebačkom naselju Središće otvorila salon za uljepšavanje, što joj je, uz izradu nakita, bio osnovni izvor prihoda. Danas joj se, zahvaljujući uhodanom poslu i nakitu koji se sve bolje prodaje, više ne može dogoditi da se, ostane li bez voditeljskog angažmana, pita hoće li sutra imati što jesti. Niti - tko će biti uz nju ako je, ne daj bože, ponovno zadese nevolje.
'Nikad se više ne želim pitati hoću li sutra imati što jesti', kaže popularna voditeljica

Mirna i Marko ljetos na natjecanju lađa u Metkoviću

Mirna Berend sreću je našla uz 11 godina mlađeg pravnika


Ja se stidim Hrvatske televizije koja ne treba Mirnu Berend a ne obrnuto... Ubi me amaterizam - od kreveta, od ljubavnika do posla. Svi misle da mogu. Pa to je nevjerojatno! ... kako su Che Guevaru ubili, kako Winnetou više nije živ, mislim da jednostavno za mene nema frajera ... ako išta u životu želim, želim vidjeti oči svog djeteta.
MIRNA BEREND
(intervju Alke Vuice),
Globus, 12.1.2001.


KOZMETIČKI SALON SALON LJEPOTE MIRNA BEREND,
Zagreb, Brune Bušića 40
Tel.: 01/6607-877



Post je objavljen 28.07.2006. u 00:00 sati.