Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poznateface

Marketing

Nina Badrić, pjevačica


OSNOVNI PODACI
ime: Nina
prezime: Badrić
spol: žensko
datum rođenja: 04.07.1972 u Zagrebu
zanimanje: pjevačica
trenutno prebivalište: Zagreb
veza: Bernard Krasnić



11.07.2006 19:20

PROŠLOST PROTIV SADAŠNJOSTI
Nina Badrić


1996.

IZGLED
Atraktivna crnka u to je vrijeme imala agresivniji i temperamentniji imidž. Teška šminka i naglašene oči i usne bile su zaštitni znak Nine Badrić, a takav izgled, koji je i pristajao njezinim ranim dvadesetim pratila je i kraća kosa te odjeća tipična za predstavnike dance scene.

KARIJERA
Upravo te godine Nina je iz “umirućeg” dance žanra zakoračila u, kako je sama izjavljivala, “funky-soul”. Nastupila je na Splitskom festivalu s pjesmom “Ja za ljubav neću moliti”, u pripremi je bio drugi album, a Nina je velikim koracima koračala prema vrhu hrvatske estrade.

PRIVATNI ŽIVOT
Nina je jedna od rijetkih javnih osoba čiji privatni život nikada nisu obilježavali raznorazni skandali. I sama je pjevačica uvijek naglašavala kako ne želi karijeru graditi izvlačenjem “prljavog veša”.

MISAO
– Ako nemam novi materijal ili nešto drugo što smatram potrebnim predstaviti javnosti, bolje da se ne pojavljujem. O svome poslu ne razmišljam ovako: dobila si neke nagrade, uživaj u tome. Smatram kako svaki put moram i trebam biti bolja. Svaki novi projekt trebam raditi kao da mi je prvi. Posao radim isključivo iz ljubavi i ni zbog čega drugog. Dobro je biti na televiziji, ali ona ne smije biti cilj – doći tamo pod svaku cijenu. Sve ipak mora imati svoj smisao. Večernji list, 1996.

2006.

IZGLED
Danas se elegantna pjevačica priklonila nježnijem i mekšem izgledu. Tijekom godina eksperimentirala je, postala i plavuša, a suputnik su joj bile i brojne dijete. Danas je Nina zadovoljna svojim tijelom i tvrdi da ju nekoliko kilograma viška uopće ne smeta.

KARIJERA
Iza nje je pet samostalnih album te veliki koncert u povodu Valentinova kada je napunila dvoranu Doma sportova. Nina danas slovi za jednu od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih pjevačica, a mrlja zvana “Studio 10” i neuspješno uplovljavanje u voditeljske vode nisu narušili njezin status.

PRIVATNI ŽIVOT
Nina je u sretnoj, četverogodišnjoj vezi, a ona i njezin dečko, Bernard Krasnić, slove kao jedan od najskladnijih i najvjernijih parova hrvatske estrade. Pjevačica je priznala kako je datum za sudbonosno da već određen, pa je vjenčanje samo pitanje dana.

MISAO
– I poslovno i privatno ova mi je godina jednostavno idealna. Tu su bile mnogobrojne odlične suradnje s različitim glazbenicima. I u privatnom životu proteklih 365 dana bilo je prekrasno. Život mi je bio ispunjen jednom stabilnom srećom i mislim da su mi se u tom pogledu ispunile sve želje. Ostaju još one skromne i znam da zvuči glupo, ali ja to stalno ponavljam i zaista to od srca mislim – uz malo sreće najbitnije u životu je zdravlje.
Večernji list, 2006.

PRESUDA
Nekada jedna od brojnih ženskih uzdanica dancea, Nina je danas afirmirana i priznata pjevačica, zadovoljna i poslovnim i privatnim uspjesima. Iako je prije deset godina velikim koracima išla prema vrhu, danas je zacementirala svoju poziciju i zato je u meču sadašnjost prošlosti uputila nekoliko neobranjivih asova.
Vecernji list



Post je objavljen 27.07.2006. u 00:00 sati.