Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Pet najboljih pornića koje sam gledao u zadnje vrijeme (par puta;-)

1. Rocco Ravishes Russia

Dakle, Kralj ukrudbe je u Rusiji!
"Obične" cure, nema silikona. Film počinje scenom gdje Rocca okružuje petnaestak zgodnih (avkors!) Ruskinja, a on nijednu ne preskoči:-)
Još bih istaknuo i seks u šumi, pravu rijetkost u pornićima.


2. Rocco Invades Poland

Osim jebačkog naslova:-) tu su i dvije lijepe Poljakinje, jedna plava sramežljivija koja se nećka, ali na kraju ipak uspije strpati cijelog Rocca u usta i jedna crna koja dobije svoj prvi (valjda!) double header.

slatka mala

Uz Rocca u Rusiji, Prodor u Poljsku je pravo osvježenje na tržištu zagađenom silikonima i bilderima.


3. Down the Hatch

fill it up!:-)

Naslov govori sve. Cure nisu prva klasa ali gutaju spermu kao najbolji šlag!:-)
Zanimjivo je što svaka scena počinje svršavanjem - kako avangardno! Dakle, cijela ekipa, uključujuči i ton majstora, prvo svrši curi u usta (ona proguta i zadnju kap!) a onda kreće jebačina... pa opet svršavanje. Ugodno iznenađenje. I da ne zaboravim napomenuti, ima i gušenja, pljuvanja curama u usta, dvostruke penetracije u vaginu (da, dva u pici istovremeno!) a tako i u anus. Za izbirljive:-)


4. The Gangbang Girl #25

Cijeli film je u biti jedna scena - dvije cure protiv hokejaške momčadi!

2 cure vs. hokejaška momčad
Nagradna igra: na slici probaj pronaći dve cure!:-)


5. Riviera II

I za kraj jedan više onako klasični pornić. Znači ništa posebno za istaknuti, ali dvije jebačine su dobro snimljene, a jedna mala je tako jebozovna da bi bilo dovoljno samo da je prikažu kako liže sladoled ili jede bananu, ali dobro, ipak je bolje kad je ovako izjebu u 5+1 pozi.

jebati, jebati, jebati!


EXTRAS: NAJgori "pornić" kojeg sam pogledao je definitivno "srpska porno komedija" Jebe lud zbunjenog . O čemu se radi? Pročitajte naslov ponovno! Osim guženja komšije tu je i krezuba baba (njih troje su cijela "ekipa") koja se zabavlja s nekim vibratorom iz 80tih, klipom hibridnog kukuruza "Stefanija", zapaljenom svijećom i nekom duguljastom mrtvom (srećom!) ribom. Više o "srpskim (horror) pornićima" pročitajte ovdje.






Post je objavljen 14.07.2006. u 22:37 sati.