Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexyralje

Marketing

Neki put o sebi pričam u trećem licu........!!!!!

Hipodrom


Beograd u prolece. "Nista lepse", mnogi ce reci - i bice u pravu. Prosto je neverovatno koliko se ljudima tada vrati osmeh na lice, koliko njih jedva doceka da skine sa sebe ogromnu i tesku zimsku odecu, koliko naroda beogradskog zapravo uziva u samoj setnji na suncu.

Takva je bila i ta nedelja. Okupan suncem i uvelican raskosnim sjajem samih Beogradjana koji kao da su sa velikim olaksanjem docekali ovako lepo vreme, ovaj poslednji dan vikenda prosto je odisao dobrim raspolozenjem.

Bez obzira na vremenske prilike - na beogradskom hipodromu svaka nedelja u sezoni trka je ista: sa jedne strane rasni konji i majushni dzokeji, a sa druge strane nove i nove kolone ljudi koji dolaze da uzivaju u opstoj jurnjavi prelepih zivotinja na stazi.
Nije nepoznato da se bas tada, bas na tom mestu - okupi sam krem prelepih beogradjanki, i naravno - druga polovina, sto zaljubljenika u konje, sto zaljubljenika u zanimljive sesire i osmehe koje Beogradjanke obavezno nose.

Tako je bilo i tog popodneva. Tribine su se uveliko punile, i pogledi su se polako ali sigurno razmileli po svim redovima. Bilo je tu i mladih, dobro-odevenih momaka koji su se vise bavili kladjenjem nego posmatranjem prelepog okruzenja, a bilo je i onih - koji su sve lepe stvari spojili u jedno predivno popodne.

Junak nase price, sa svojih 20 i par godina pride, sedeo je uzivajuci u prolecu - zavaljen na svom omiljenom mestu pri vrhu tribine, i laganim pokretima prstiju razgledao je stranice programa trka. Na tren bi zabacio glavu unazad, uzdahnuo duboko sa rukama sirom rasirenim preko susednih naslona, a onda bi, sklopivsi tu malu broshuru negde u svom krilu, pogledom prosao kroz novoprispelu publiku.

Uzivajuci u prelepim prizorima pred ocima, odjednom mu paznju skrenu mlado stvorenje. Duga crvena kosa, kovrdzava - padala joj je do sredine ledja. Oci, krupne, sa dugim trepavicama samo bi po koji put dugo, dugo trepnule, a onda bi skrenule pogled u stranu, trazeci mesto. Do noznih clanaka duga letnja haljina, odavala je samo na mahove njenu izuzetnu zenstvenost.

Bila je mlada, njegovih godina. Njeno predivno poprsje koje se ocrtavalo ispod tananog materijala njene odece, prosto je teralo njegove usne u blagi osmeh, oci bi mu se skupile kada bi se obrazi podigli u tom smirenom osmehu, a uzdah bi mu na tren postajao duzi i dublji svaki put kada bi zabacila glavu u stranu trazeci mesto.

Priblizavala se. Ne previse, ali, sada je bila na samo 6, 7 redova od poslednjeg. Njegovog reda. Vec je mogao da cuje i glas sa tih napucenih i nenasminkanih usana. I nije samo uzivao u njenom glasu - on je vec bio opijen tim prelepim oblikom usana, koje kao da su bile iscrtane najdivnijim potezima nekog ko se profesionalno bavi sminkom. A on sminku i ne voli previse, i stoga mu celo telo uzdrhti kada je ona beznadezno uzdahnula jer su sve stolice oko nje bila zauzete.

Ustao je i prilazio polako. Nije ga odmah primetila jer je pogledom tragala za bilo kakvim mestom, ali on je primetio nju, i to mu je bilo dovoljno za nastup.
"Oprostite sto ste ovoliko cekali, gospo'jice.. ", reche on, blago se naklonivsi mladoj dami, a zatim nastavi " ..nece se ponoviti. Znam, izgubicu svoj posao sto sam dozvolio da ovoliko lutate, ali - vase mesto vas ceka", rece on i osmehnu se, gledajuci je pognute glave i sa blagim osmehom.

Reakcija je bila kakva je je jedino i mogla biti. Najpre njen zbunjen pogled u stilu "Ma, vi ste pogresili..", zatim podignuta obrva u stilu "Ha?", a zatim konacno i njen osmeh, izazvan neobicnim nastupom jos neobicnijeg mladica ispred nje.

Prihvatila je igru, istog trena:

"Ooh! Pa.. da! Znala sam da je tu negde. A vi, momche.. vi biste morali biti malo pazljiviji. Kada se neko ovako vazan - toliko ceka, i kada je nekome samo to posao, onda bi on trebao da se potrudi da taj svoj posao i obavi kako treba, zar ne?" - izustishe njene usne, i trepnushe, zajedno sa onim dugim trepavicama.

Neprimetno srecan zbog ovakvog sleda dogadjaja, ponudio je svoju polu-savijenu ruku u laktu, a zatim je, poput pravih dzentlmena sa pocetka proslog veka - otrpratio ovu neobicno lepu devojku do mesta pokraj njegovog. Ponudio joj je dva mesta: jedno sa njegove leve strane, pokraj kojeg je sedeo neki stariji covek, i ono drugo, s njegove desne strane, koje je zapravo bilo poslednje sediste u samom cosku tribine. I izabrala je upravo ono koje je i on, negde u svojim mislima - bas za nju i pripremio.
Sedevsi u cosku, morala je gledati malo njega, a malo stazu, i to je bilo taman dovoljno da se igra sa pocetka nase price nastavi..

"Da li vam je pogled odavde dobar?" upita njegov osmeh.

"Da, svakako.. divno mesto!" rece njen uzdah.
"Drugo i ne bi prilicilo takvoj mladoj dami.." odgovori njegov treptaj oka.

"Ah, laskate mi.. Jeste da je dan divan ali nema razloga da mi.. " ni ne stigose da kazu njene grudi koje se napunishe svezeg cistog vazduha, kada on podize obrvu, i posle te tihe pauze u kojoj su oboje zapravo cutali, on - skoro zacudjen, proshapta tiho:
"Ne, zaista.. ovo mesto i jeste stvoreno za nekog kao sto ste vi..."

Cim i poslednja rec napusti njegove usne, ona - zbunjena ovim tekstom koji se iznenada pojavi, prisabra svoje misli koje behu - identicne njegovim. Kratak uzdah joj upitno reche: "Ali.. kako je znao da sam odusevljena bas ovom stolicom, bas ovde, pokraj njega.. ?"

Ali .. nije se dala zbuniti, no odgovori:

"Eh, dragi moj. Samo mesto i ne moze doneti radost, koliko to zapravo cini dobro drustvo oko njega. Nadam se, da cete tako divni, praviti ovoj mladoj dami drustvo - i u setnji posle trka?"

"Ako vec moram cekati da se trke zavrse ne bih li uzivao u ovom popodnevu do kraja, onda ce mi biti pravo zadovoljstvo da i taj trenutak cekam ovde, zajedno sa Vama"

I vreme je prolazilo. Konji su jurili, smenjivali jedni druge, a sunce je polako, svojim laganim padom najavljivalo pocetak sutona. Njih dvoje, u transu prolecne tihe price, smenjivali su jedno drugo recenicama koje su pre prilicile nekom vremenu proslom. Umorni od moderne svakodnevnice, prepustili su se nekoj svojoj, samo njima svojstvenoj romansi, prepuni rechi hvale, rechi - koje su ih hrabrile, terale u mastanje, smirivale..

Ponudio joj je istu onu ruku, ne bi li je otpratio do kuce, i ona, bez previse ustezanja prihvati i ovu igru, pozivajuci ga pogledom da svoju drugu ruku spusti preko njene - koja se vec ugnezdila drzeci ga. Setajuci, brzo stigose do njene kapije, iza koje se samo kroz obrise naziralo veliko dvoriste i kuca sa velikom terasom na stubovima u pozadini.

"Divno je bilo ovo popodne. Divna ste bili pratnja, zaista. Ako bih ista mogla da ucinim zauzv.."

"Psst.." utisha je on, i nastavi: "Ne kvarite lepotu ovog podponeva suvisnim recima... Nekada se ne moze bas svaki lep osecaj opisati, zar ne? Pa eto.. umesto odgovora kojeg ocekujete od mene, umesto mog odgovora "Da, svakako" na vase nepostavljeno pitanje "Zelite li da svratite?", neka umesto svega toga moj odgovor ne bude sputan recima, vec neka se on, pretvorivsi se u jedan mali poljubac, spusti bas ovde.. "

Reche to, sklonivsi pramen kose sa njenog lica, pogleda je pridrzavajuci joj obraz svojim prstima, i osloni svoje usne na njene. Poljubac bi - ni dug, ni kratak, vec dovoljan da njen isprekidan uzdah posta dovoljno cujan da im se oci otvorise, bas kada i ona otvori visoku kapiju.

Bez suvisnih reci uputise se ka njenim odajama, koje behu na prvom spratu. Drzeci njene prstice na svom dlanu, gledao je kako se telo ispred njega povija u onoj divnoj i skladnoj haljini koja je na tajanstven nacin pratila liniju njenog tela. Penjuci se vijugavim stepenicama njene prazne kuce, nije mogao da ne primeti miris koji se sirio ispred njega. Sklopio je oci, udahnuo - nju, i drzeci i dalje njene prste - zaustavio se...

Nije se pomerila. Stajala je na sred stepenica unutar kuce, okrenuta ledjima i dalje prstima drzeci njegov dlan. Telo joj je uzdrhtalo od prelepe jeze koja je prosla niz njen stomak. Oci joj se sklopise, bas u trenutku kada njegovi prsti poskocise - sa njene ruke na njen struk.

Primakao se. Prislonio je svoje telo uz njeno. Sklopivsi ukrstene prste na njenom stomaku, prodje svojom bradom kroz njenu kovrdzavu kosu. Brada dodirnu njen vrat, usne ostavise lagan poljubac bas tu, tik ispod njenog uha, a njene ruke odgovorise laganim stezanjem obe njegove shake.

Mrsio je njenu kosu laganim pokretima svoje glave dok bi mu se usne spustale i penjale niz tananu liniju koja spaja njen vrat i njeno rame. Zatim se propeo na prste, stajavsi jedan stepenik ispod nje, ruke osloni na njena bedra - i pozva je jednim tihim: "Dodji.. "

Njen okret glave bese i brz i spor. Ucinilo mu se da ga je poljubila istog trena, a opet.. njen lagani okret glave bese toliko divan da je trajao filmski sporo. Prsti mu predjose onom prelepom putanjom od njenog pupka do njenog vrata - samo na tren, ovlash dodirujuci njene grudi, i to u istom trenu kada se usne spojise u dugom i vlaznom poljupcu.

I dalje je stajala ispred njega, okrenuta ledjima. Prsti su mu klizeli niz njen vrat dok ju je ljubio, a njena guza izvila se unazad i utonula negde iznad njegovih butina. Uzivala je u svakom pokretu njegovih mirnih prstiju, osecala je kako je toplina preplavljuje dok mu se davala cela, kao na dlanu.

Umeo je da oseti svaki trzaj njenog tela, kao da je zna citavu vecnost. Na svako njeno tiho "Mmm... " usporio bi poljupce, i skliznuo usnama niz njen vrat, ostavljajuci jedva primetan vlazan trag puticem kojim se spustao. Rukom je posegao za vrpcom koja je, unakrsno vezana, zatvarala ledjni deo njene letnje haljine, a ona, primetivsi taj pokret, izvi se unazad, jos vise se pripijajuci uz njegovo telo. Guza joj se ugnezdi bas tu, u njegovom medjunozju, a glava joj se izvi unazad, dok joj kovrdze padose preko njegovih prstiju koji su vec odresili pola zakopcanog ledjnog dela haljine. Pokreti mu se ubrzase, i haljina gotovo sama spade sa njenih ramena i osta negde na njenom struku jer joj dalji pad nije dalo njeno izvijeno telo koje se prosto stopilo uz njegovo. Obe ruke pridigla je u tom trenu iznad svoje glave, dodirujuce njegovu kosu iza, a njegove ruke predjose od njenog golog pupka, preko zategnutog stomaka, sve do njenih nabubrelih grudi. Istog casa je obuhvatio obe strane njenog poprsja, izazivajuci plimu strasti koja se kod nje oslikala laganim propadanjem njene guze jos dublje, i jos jednim dugim "Mmmmhh..." koje se otelo sa njenih usana. Vec cvrste bradavice behu obuhvacene nemirnim prsticima koje on vrlo vesto izvi u stranu, lagano povlaceci vrhove njenih grudi bas kao sto je tren ranije svojim usnama povlacio njenu donju napucenu usnu.

Sklonivsi se na sekund iz njegovog medjunozja, pustila je da joj haljina sklizne niz butine, a onda, izasavsi iz nje jednim pokretom, pruzi svoje prste preko njegovih ruku, i preletevsi preko njih, poseze za njegovim telom, iza. Prsti joj odmah predjose niz njegove prepone, vesto ga izazivajuci onim grubim ali vestim pokretima tik pored njegove uzavrele muskosti. Nije ga dotakla, kao sto on jos uvek nije nju, i iako su oboje zeleli samo to, prepustili su se uzivanju na onaj najdivniji nacin, cekajuci da plima strasti nadodje toliko da zajedno eksplodiraju u njoj.
Osetivsi njene pokrete pokraj svog nabreklog uda, gricnuo je njen vrat usnama, vrlo nezno, a obema rukama je skliznuo niz njen stomak. Zeleo ju je, tako mirisnu, tako vrelu, i ne mogavsi da se suzdrzi, pustio je prste jedne ruke da se penju opet uz njene grudi, dok je drugom rukom skliznuo ispod njenog pupka..

Prsti su mu lagano mileli vijugavim pokretima nanize, i ona, osetivsi sve vecu toplinu - otrgnu se na tren od njegovog tela, gurajuci guzu napred u susret nadolazecoj ruci. Pustila je da jagodice njegovih prstiju prodju kroz sveze izbrijan deo, koji je bio sakriven samo pola santimetra dugim i u vrlo oshto "V" podsisanim dlacicama. Znala je da povratka sada nema, i toliko je bila srecna zbog toga, da joj je osmeh neprestano bio na usnama, dok ih je povremeno otvarala jos vise, uzimajuci vazduh koji joj je bio preko potreban za ono predivno "Mmmmm..."

Rasirivsi noge i na tren skupivsi butine oko njegovih prstica koji samo preletese preko njenog medjunozja, zastenjala je zavlaceci svoje prste kroz njegov polu-otvoreni slic. Zatim se prenula, osetivsi kako njegov dlan klizi nanize, niz njenu butinu, i otkopca mu dugme na uzanim belim pantalonama. One same spadose malkice, sasvim dovoljno da njena ruka ode unazad i navishe, ka dlacicama koje su cinile pravu liniju od njegovog pupka - do njene zelje...

Njegov dlan i njena meka ruka sinhronizovano krenuse ka zadovoljstvima koje su toliko cekali: ona skliznu na dole, blago podigavsi lastis njegovih uzanih i tananih bokserica koje su, u svoj svojoj lepoti zaokrugljivale njegov zadnji deo tela, i sa kratkim nogavicama bile stegnute tik na pocetku njegovih butina. On, pak, krenu na gore - uz njene prepone, ljubeci joj jos uvek predeo donjeg dela ushne skoljke, tiho, ali ipak dovoljno glasno da mu mu cuje dah..

I onda se desilo..


Prsti njegove desne ruke skliznuse..
Palac prodje levom stranom njenih prepona, mali i domali prst - desnom..

Kaziprst i srednji prst predjose preko njenog klitorisa i utonushe u predivni predeo njenog vlaznog medjuzja..

Nije se predavala, iako je uveliko disala duboko i na tren ugrizla svoju desnu usnu dok je osetila prelepo grcenje svog stomaka. Naprotiv, svesna strasti koja ju je nosila, okrenula je dlan ka njegovom telu, i skliznula njime dok se njegov ud nije nasao u prostoru izmedju njenog palca i kaziprsta. Lagano ga je stegla, povlaceci svoju ruku navishe ne bi li ga svim prstima obuhvatila, a onda je nesto jacim pokretom pokrenula svoju ruku ka vrhu..

Uzdahnula je pre nego sto su njeni prsti presli preko vec vlaznog glavica, jer je bas u tom trenu - njegova ruka pocela da se gotovo neprimetno krece u nekom laganom rotacionom kretanju, blago pritiskajuci njen klitoris uz vlazni predeo izmedju njenih prepona.
Mazili su jedno drugo..

On je osecao kako se njena guza na tren dodiruje sa vrhom njegovog glavica i to u onim trenucima kada je on klizio izmedju njenih nabubrelih i polu-otvorenih usmina. Ona je, sklopljenih ociju, ubrzavala rad svoje ruke, klizeci uz i niz nabrekli ud, osecajuci kako raste jos vise pod tim njenim naletima..
Pulsirao je u njenoj shaci, i ona ga prisloni na onaj deo svog tela - koji je spajao izvor tolikih predivnih sokova i sam anus.

Skliznuo je ka Njoj laganim trzajem svog tela, pustivsi da njena ruka prinese glavic i namesti ga izmedju usmina koje su bile oblivene njenim najsladjim sokovima. Sklonila je ruku bas kada se lagano nabila unazad, pridrzavajuci se za starinski gelender. A on, drzeci rukama njen struk, izvio je svoju guzu unapred, pustajuci nju - da sama klizi niz udebljali ud, koji je svojom cvrstinom bez problema ulazio, santimetar po santimetar..

Obostrano "Mmmmmm....... " zaculo se kada je ona, nabijena negde do pola njegove muskosti, naglo odgurnula svoje telo o stepenik i nabila se do samog kraja. Drzao ju je za struk, lagano je pomerajuci od sebe, i osecajuci kako se njeni vaginalni misici grce, kao da nisu zeleli da se odvoje od njega i njegovog korena koji je bio tu, u njoj.

Ubrzao je ritam, i tucao ju je od pozadi, samo ga do pola vadivsi iz nje. Ona se obema rukama pridrzavala za okolne zidove, a njegovi prsti spustishe se preko njenog kuka, niz struk, do pupka, a onda uzletese ka njenim cvrstim grudima koje su poskakivale u ritmu u kojem je on nadirao od pozadi. Prstima bi se poigrao sa njenim bradavicama, sto je nju nateralo da se jos snaznije izvija unazad, zeleci ga opet celog u svojoj uzanosti..

Ipak, na njeno iznenadjenje izvukao se ceo, odjednom. Nije stigla ni da okrene glavu da vidi sta se desava, a njegove ruke napustise njene grudi i predjose preko ledja, i stigose sa spoljne strane njenih butina - bas kada se i njegov jezik susrete sa njenim natopljenim i mirisnim medjunozjem. Skliznuo je unutra, pokupivsi sve tragove njene vlaznosti, a ona je izvila svoje telo i stegnula grudi jednom rukom, ne zeleci da ova drhtavica njenog stomaka ikada prestane. Sladostrasce se osecalo u vazduhu, a on.. on ga je osecao na svom jeziku, jer je njime lelujao nad njenim klitorisem. Bacao ga je tamo-amo, uvlacio ga medju usne, a onda bi ga napustio i jezikom prosao kroz nju, otvaravsi njene usmine, i iduci sve do njenog anusa...

Zatim se pridigao, okrenuo je ka sebi, i lagano zamenivsi mesta - ljubio je bez prestanka. Jezici su uveliko plesali, usne su skakutale jedne po drugima, a njena ruka ga je drzala cvrsto, ne zeleci da ga pusti ni za tren.

Seo je na stepenik iznad nje, blago rasirenih kolena. Sela mu je u krilo istog casa, namestajuci se na pravo mesto uz pomoc sopstvenih prstiju. I njihala se sama.. dugo..

Nije otvarao oci, sem na tren, ne bi li video ono skakutanje njenih grudi opet, ne bi li video taj cudesni let njenih nabubrelih bradavica. Onda bi opet sklopio oci i nalaktivsi se na stepenik iza, prepustao se uzivanju u plesu njenog tela..

Plima zadovoljstva grcila je njen stomak sve vise i vise. Stezala ga je unutrasnjm misicima dok je imala snage, a onda je po poslednji put ugrizla svoju usnu nakon najduzeg "Mmmmmmmmmmhhhh.. !"

Nabila se skroz, do kraja. Osetila je njegove testise negde kod njenog anusa, a Njega je osetila duboko u sebi. Prepustila je grudi njegovim prstima i stegla je stomak u nadolazecem orgazmu. Telo ju je protresao prvi uragan strasti, mozak joj je prosto eksplodirao u najdivnijem trenutku tog prolecnog predvecerja, a ruke su stezale njegove dlanove na njenim grudima. I zatim jos jedan udar, nadolazeci pravo iz dna njenog stomaka - prodrma celo njeno vlazno telo dok se ona grcila, pustajuci glavu da sa sve predivnom bujnom kosom pada napred. I vec u sledecem trenu, kosa je letela nazad uz dugo "Aaaaaahhhhhh... ", kada ju je poslednji potres prosto zbacio sa njega, no on je pridrza, supstajuci obe ruke na njen struk..

Njihala se na njemu prikupljajuci snagu da dodje k sebi, osecala je drhtavicu u celom telu dok su njene noge davale prve znake zivota - ponovo je pridizuci i spustajuci niz njegov i dalje uzasno cvrsti ud. On se na tren zadovoljno osmehnuo, a onda je primetio da se zaustavila, negde na pola njegove muskosti. Iskoristio je to na sebi omiljen nacin - poceo da je pridize svoje telo u susret njenom, lagano je probijajuci u sve brzem ritmu odozdo, dok je ona nepomicno stajala u polozaju u kojem je toliko uzivala...


Dosavsi malo k sebi, osetila je kako sva pulsira, mokra kao nikad do tad. Predivan osecaj koji joj je pruzao i sam pogled na njegovo zahuktalo telo koje se sa nekakvom cudesnom lakocom izvijalo gore-dole - pruzao joj je jos vece zadovoljstvo od onog u kome je ionako uzivala vec. Gledajuci ga odozgo kako je probija, u ludo brzom ritmu, naslonila se nazad, na njegova kolena i prepustila se grcenju svog stomaka.
Minutima...

A onda zachu njegovo dugo "mmmmmmmmm....... ", shvati da je i on blizu i osmehnu se, srecna zbog nadolazeceg svrsetka ove predivne prolecne price..
Ustala je brzo sa njega, i kleknula ispred, rukom prelazeci preko nabreklog penisa koji je svom svojom duzinom stajao tacno ispred njenog lica. Uvukavsi se izmedju njegovih butina, usnama ga je obuhvatila, osecajuci predivan spoj njegovih prvih kapi i njenih sokova koji su bili svud po njemu. Klizila je niz njega najpre polako, blago ga stegnuvsi usnama, a onda bi, pokretom glave na gore - ispratila to laganim stezanjem donje usne i jezika, nekoliko puta popustajuci i pojacavajuci stisak dok se penjala ka vrhu.

Osetila je da je blizu, i ubrzavsi svoje pokrete vratom, rukom je potrazila njegov koren, i odozdo pocela da mazi njegov pulsirajuci ud koji ga je sve vise terao u stenjanje.

Izmakla se u pravom trenutku..

Iako je zelela nesto drugo, ipak je skupila snage da vidi taj gezjir u miru, sa distance..

Stegla ga je tada oko korena, i prvi talas izleteo je ka njoj. I kao da je sekundama leteo, poprskavsi njene grudi, i deo vrata..

Nije stigla ni da lizne vlazni deo svoje brade, a drugi talas predivne bele tecnosti poleteo je ka njoj, padajuci svud po njenim grudima. Drzala ga je cvrsto, i ne popustajuci brzinu pokreta gore-dole, ocekivala je i treci, cetvrti talas sperme koji su prskali svud naokolo..

Grudima okupanih u predivnoj sluzavoj beloj tecnosti, nagla se ka njemu, posmatrajuci bez prestanka svaki grc na njegovom licu. Poljubila ga je, da toga nije bio na tren ni svestan, ne pustajuci Ga iz svoje ruke, a onda je pala preko njega, zadovoljna i iscrpljena..
Dugi poljupci smenjivali su jedan drugi, minutima..
Satima..


Posle zajednickog tushiranja, krenuo je ka izlazu iz dvorista, bez previse progovorenih reci. Uzivala je u tajanstvenosti ovog susreta - toliko, da se tek, stojeci naslonjena na kapiju, setila da upita:

"Ej.. "

"Da.. ?", rece on kroz osmeh.

"Ovaj.." zbuni se ona ipak.. ".. ko si ti?"

"Ja?", upita on, podigavsi obrvu i nasmejavsi se.

"Mhm.." rece sad ona kroz osmeh.

"Ja? Ja sam .. " zastade on, i nastavi.. "Ja sam Tvoj.. "

Reche, namignu, i ode niz ulicu, sa osmehom na licu. Osmehom - kakav je imala i ona..



Post je objavljen 11.07.2006. u 08:59 sati.