Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poznateface

Marketing

Nikolina Pišek, TV voditeljica


OSNOVNI PODACI
ime: Nikolina
prezime: Pišek
spol: žensko
datum rođenja: 1976
zanimanje: TV voditelj
trenutno prebivalište: Zagreb
kci:Hana (1997)
decko:Tomislav Totić (1978)
globus





Nikolina Pišek
24 sata Romana Vukadin objavljeno 07.03.2006. Nikolina Pišek: ­Upoznala sam kćer s dečkom Nikolina je tražila muškarca koji neće biti ljubomoran jer ona često putuje, a upravo tu karakteristiku pronašla je u Tomislavu Totiću Svojim izgledom i simpatičnošću Nikolina je osvojila i katarske prinčeve, s kojima i danas kontaktiraNikolina Pišek je ovih dana proslavila tri mjeseca veze sa svojim dečkom, biznismenom Tomislavom Totićem, a svoju novu ljubav predstavila je i devetogodišnjoj kćeri Hani.
Njih dvoje odmah su se "pronašli" i zbližili. Uskoro će se uputiti u britansku prijestolnicu, gdje će napraviti intervju s jednom od najseksepilnijih glumica - Sharon Stone.
Na njezinim mnogobrojnim poslovnim putovanjima zasad je, zbog zauzetosti poslom, ne prati njezin dečko, 28-godišnji Totićev, sin direktora Prve sportske kladionice.
- Tomislav bez obzira gdje i s kim ja putujem uopće nije ljubomoran. Ne biram muškarce po tom ključu - povjerila nam se Nikolina.
Nakon povratka iz libanonskog Beiruta, Nikolinine prijateljice odale su nam da je ona očarala arapske prinčeve, a s nekima od njih i dan danas kontaktira.

Nikolina oprezna zbog princa
Nikolina je lani ostala zatečena nakon što su 24sata prve otkrile da je iranski princ Kamran Shafiq - lažan. Naime, istoimeni čovjek zaista postoji i sin je iranskog šaha, ali on je znanstvenik koji živi i radi u New Yorku i ne ide nikamo bez tjelohranitelja, a malo je vjerojatno da je uopuže čuo za Hrvatsku. Navodni iranski princ trebao je ulagati u Sunčani Hvar, a došao je i kao član žirija na Elitov izbor ljepote.
- Ne mogu vjerovati. Podaci koje ste objavili o njegovu rodoslovlju obitelji točni su, ali čemu ga toliko napadati, mogli smo imati samo koristi od njega. Komu to treba - zapitala se nakon otkrića afere Nikolina Pišek.












Post je objavljen 08.07.2006. u 02:19 sati.