Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotika

Marketing

Zara, carica jebanja

| Klasične erotske priče | Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice

Njezino ime, Zara, zazivalo je ljepotu, ali i užitak koji nagovješćuje savršeno oblikovano, nikakvim trendovskim izgladnjivanjem nagriženo tijelo žene. Iznimno privlačna i poslovno mudra, osigurala si je lagodnu egzistenciju. Iskonska hedonostkinja mogla se prepustiti svim svojim strastima koje je, na sreću muškaraca čije je poglede halapljivo upijala, često upražnjavala.

Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Te večeri, iscrpljena dnevnim obavezama koje liježu na ramena savršeno odgovornih tajnica, jer to je, uistinu, i bila, požurila je kući. Sama. Svoje duge noge produžila je s nekoliko centimetara visokim potpeticama, lanena minica sive boje prekrivala joj je, doista tek, savršene i izazovne guzove, a ispod bijele košulje nazirale su se čipkastim grudnjakom ukroćene oble ljepotice, koje su u ritmu brza hoda lelujale u prohladnom jesenjskom sumraku. Ugodan miris kestena nagovještavao je, bila je uvjerena, mirnu večer uz televiziju. Zara ne bi postala to što jest da, još kao tinejdžerka, nije otkrila užitak pornića kojih je, nakon niz godina strastvenog kolekcionarstva, imala zavidan broj.

Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu.
Gurnula je ključ u bravu, drsko u jednom potezu, kako je to običavala činiti s nabreklim kurčevima koji su prodirući duboko u nju otključavali prostranstva uživanja, popraćena krikovima, jer Zara je, znalo je to cijelo susjedstvo, bila glasna. I te kako glasna. Kliznula je u mračan hodnik i već s ulaza pustila minicu da padne. Napete tanga gaćice morala je izvući iz stražnjice. Za samo nekoliko trenutaka bila je gola. Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis. Kada je u čas bila puna. Kupku je začinila s nekoliko kapi omiljenog lavandina ulja, uronila je duboko i sklopila oči. Tijelo joj je bubrilo pod vodom. S iznenađujućom strpljivošću počela se nježno dodirivati. Mekim dlanovima, i svojim poput pijanistice prstima, plesala je oko grudi, potom sve niže, sve dok nije stigla do vodom i strašću navlažene mačkice. Voda je polako otjecala, a posve glatko izbrijana krasotica izranjala, puštajući mlazove ugode razrajcane prstima i vrelom vodom. I, kada se već gotovo dovela do vrhunca, njezinu igru prekinula je uporna zvonjava na vratima. Mokre kose, nabubrelih usana, natečenih bradavica, zagrnula je tijelo koje je isparavalo od vrele vode svilenim haljetkom. Njena razbuktala požuda nije se moglao sakriti.

Na vratima je stajao susjed koji je svoje vojaerske sklonosti prikrivao vrlo prozirnom lukavštinom. Navraćao je često posuđujući šećer, brašno, žarulje, novine, a, otkako su se zbližili, i porniće. Navraćao je strpljivo, čekajući svojih pet minuta. Čim je otškrinula vrata znao je da je ugrabio priliku. Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu. Rastvorio je razbludne butove i, vođen kapljicama vode koje su olakšavale šetnju skrivenim predjelima njezina tijela, ugurao prst u stražnji otvor.

Prodorno aaahh pokrenulo je lavinu strasti. Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice. Hladnoću nije ni osjećao, jer uzvratila mu je divljim poskocima popraćenim glasnim krikovima.
- Daj, daj kurca - vapila je, ne dozvoljavajući mu da dođe do riječi.

I taman kada je sa žaljenjem pomislio da će svršiti, stala je naglo kao što je i počela. Izazovno se smiješeći raširila je noge i punudila mu caricu kojoj bi svatko robovao. Susjed, inače spretan na jeziku, iskazao se oblizujući njezin pobješnjeli klitoris, koji se mahnito propinjao tražeći zadovoljstvo. Nakon što su se njezini sokovi i njegova slina sasvim izmiješali, poput pastuha ugurao je kurac i divljim ubadanjem, popraćenim ječanjem, koje je i sam znao osluškivati, doveo ju do vrhunca. Olakšan, jer dobro je obavio zadatak, izvadio je nabrekli ud i prosuo sjeme po njezinom ženstvenom trbuščiću, i po napetoj koži koja je mirisala na lavandu i strast. Smokva.com

Post je objavljen 03.07.2006. u 02:31 sati.