Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undesirable

Marketing

davno davno prije obečao sam napraviti post sa mojim stavovima o crkvi i vjeri jel sam jednom već bio načeo temu o tome u postu prij!!! hmhmhmhm da. Odakle da počnem???!?!?!? otkad znam za sebe starci su me odgajali da idem u crkvu da vjerujem u Boga, kao nešto svevišnje dobro, nešto što je uzvišeno, nešto što kroji našu sudbinu, koji nas "drzi u šaci", i onda odlučuje apsolutno o svemu!! nešto kao Božja volja!! dakle tako sam odgajan, i i dalje vjerujem u Boga!! U nešto što vjerum ajmo reći nešto što me "održava" jel kažu da je nemoguće biti nevjernik u aposlutno ništa!!! Nije me sraam to priznati, ali nimalo, tako sam odgajan, i onak nemogu si izbiti te moje stavove o Bogu i blah, al nisam onaj koji se moli svako veće, koji svake nedjelje ide u crkvu, koji se drži svih 10 božjih zapovijedi i slično, možda vam zvuči čudo što rekoh da vjerujem u Boga, unatoč tome što slušam kako bi moja stara rekla "sotonjaru" (Marilyn-a Mansona-a)!! ali mislim to je moj izbor, moja volja, ipak nam govore da smo slobodni ljudi!!!! no sto se tice druge strane, ckrva mi je nešto što nemogu shvatiti!!! Iako ja znam da je to Božja kuća, unutra mi vlada neka pljačkaroška atmosfera!! Toliko žicanja novaca, neke razno razne pomoći, blah balh, da bi si oni jednostavno kupovali nove skupe aute, hmhmh kupovali nova računala, laptope, iako mi uopće nije jasno za čega ih koriste, al dobro otom potom!!! Nije mi jasno kako mogu biti tako prozirni i tako licemjerni ČAST IZUZECIMA!!!! Onak čuo sam razne priče, onak u školu ide samonom jedna cura koja želi postati časna, a možda već i je neznam nisam siguran, i ugalvnom cura je organizirala neki party kako bi se skupili novci za gladnu dijecu u Africi!! Naime imaju samostan u Africi negdje neznam točno di, kojem bi časne u Africi svakom djetetu kupili hranu, za 50 kn, s kojom bi živjli na njom 30 dana, da sa 50 kn mogu jesti 30 dana!!! Naravno skupljene su pare neznam točno al oko 2500 kn!! Sada računajte koliko bi se djece, gladne dijece u Africi najelo i živjelo tako 30 dana, bez brige što će jesti, da ponavljam samo za 50 kn!!!! Dok svećeni i dalje žicaju novce za tzv. dobrotvorne svrhe, a praktički ni kune nema toj djeci koji gladuju, al važno da oni imaju podno grijanje u crkvi, važno da imaju skupe aute, mobitele......mad!!!
Druga stvar kod tih svećenika što mi nije jasna, IZ KOJEG PROKLETOG RAZLOGA ONI NEMOGU IMATI SVOJ PRIVATNI ŽIVOT??=???????? Zasto oni memogu imati djecu, imati ženu DDDDDDDDDDD nono!!!! Mislim znam da imaju ali na malo neprilagođen način OPET ČAST IZUZECIMA!!!!!! Dakle svećenici, neki svećenici optuženi su za pedofiliju, u to nravno nesumnjam al ni malo!!! Upravo iz tog razloga, zato sto nemaju svoj privatni zivot, i zato sto nemogu izjebati nekoga kada im se prdne!!! Pa tako im se hormoni nakupe pa se tak malo izivljavaju na toj maloj jadnoj dječici!!!! no uredu!!! Načuo sam jedan slučaj, od kojih je bio od moga lege!! Dakle osoba je koja nije baš pri novcu, mislim nije da nema novaca, al se pazi u obitelji na svaku kunu, ono razumijete??? I sada nije im nikada palo na pamet da neznam godišnje plaćaju članarinu za to što ideš u crkvu??? No jednog ljepog dana, stigla mu je na adresu jedno pismo, od svoje župe, gdje je pisalo ukoliko neplate godišnju članarinu u iznosi od najmanje 100 kn, da se više ne smatraju župljanima njihove crkve!! Normalo ljudi ošli i platili kako bi mogli ostati župljani tako divne, besplatne, slobodne crkve!!! Još priča koju sam čuo, je ta da kada se crkva obnavljala, da je svećenik svaki puta ko da pare, da je pročitano prezime osobe koje je dala i točan iznos koliki je dao!!! Mislim stvarno zar to nije licemjerno!!! No dobro neželim više kopati po toj crkvi jos ce me Bog kazniti no!! No da moram i spomeniti ispovijed!!! Onak zašto se ja moram ispovijediti nekom nepoznatom čovjeku, zasto ja njemu moram govoriti svoje GRIJEHE?????? Zašto on mene moram kazniti za to??? Zašto on??? On koji svakodnevno griješi!! I onda meni soli pamet!?!?!??! Zašto se ta ispovijed nebi vršila tako da sam razgovaras sa Bogom!! Da mu sam priznaš svoje grijehe, a ne da ja sada moram razmisaljti i govoriti svećeniku svoje grijehe, tipa jučer sam se samozadovoljavo, juče sam pio Pivo!! Mislim daj mollim te!! No dobro, iako sam ja uvijeren da 90% njih koji se ispovjedaju pola toga nekažu!!! Al dobro i to obavim, za vrijeme Božića, Uskrsa kako bi na polnočki mogao primiti Tijelo Kristovo!!!
I onak još što se tiće te vijere, moram samo napomeniti kako mi nije jasna jedan stvar a to je: Dakle postojali su Adam i Eva, dakle Eva je rodila ako se nevaram dva sina Abela i Kaina!!! I šta onda?? odakle mi svi??? MORALI SU POČINITI INCEST!!!A znanstveno je dokazano, da ako imaš dijete sa svojom mamom, sestrom, bratom, tatom, da dijete nemože ispasti normalno??? Onda se zaptim jesmo li mi normalni ili??? headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang!!!?!?!?!?

No uredu je neželim više kopati po tome!!! To su ukratko moji stavovi, ja vjerujem u Boga, i apsolutno nitko mi to nemože zabraniti, niti mi zamjeriti na tome!!!!!
Nadam se da se nitko neće pronači uvrijeđenim što se tiće posta!!

PoZdRaF

Post je objavljen 25.06.2006. u 22:32 sati.