Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undesirable

Marketing

no name

Stvarno neznam kaj da vam pisem ja samo znam da je mini strasno naporno ovih dana, da sada ti profesori vrse pritisak na nas i take spike koje meni idu tako na zivce, ma strasno, tak da ono, et napokon sam iz zadacnice iz hrvatskog dobio pozitivnu ocjenu 4,2 jeeebote koja sreca, ma uglavnom et tak, nemam pojma ocu proci s cetiri, nadam se iskreno da hocu, inaće će me starcu u top staviti, bili su kao na roditeljskom pa sam imo malo „predavanja“ o ocjenama, a ubiti sve ocjene su zakon, noramlne sve između 4-3, čak nekaj i pet osim matematike to je dva, i onda su mi kao govorili da sam sve spustio da blah balh balh, znate te spike, sve ti se pruža, a ti nama tako vreaćaš s ocjenama, al kontajte 1 i 2 razred sam proso s tri, i uvijek mi je falilo 2 ocjene, da prodem s 4, i onda sada slučajno prvo polugodište 3 razreda prođem s 3,7 i bili su prezadovoljni, eee sada već očekuju da prodem s 4.0, nagodinu če tražiti 5 na pravom polugodištu a na kraju 5,0, jel to kod svih staraca tako ili je to samo tako kod men*?????? To mi je najjače, al dobro, ja sam njima reko da sam ja sa 3icom, prezadovoljan, a s 4vorkom ako mi se bude dalo, al meni se nikada neda, al mislim da imam ocjene za 4, al dobro, heh imam ukor, zbog neopravdanih, i tak malo.....staru srčani opalio kad je reko raskan!!! Ma strasno, meni to sve tako smjesno oko tih staraca sto se tice te skole, oni se toliko uzjapure zbog tih jebenih jedinica ko da je sutra kraj svijeta, zamisli big dil ak bum iso na popravak, mislim necu ici, al u cemu je probelm zakaj, sta ici cu na popravak, mislim da imam popravak da bi stara doživjela neznam moždani i srčani odjednom!! Al dobro uopće mi nije jasno zbog čega prave toliku strku oko toga, o bože!!! Jel i vaši tako??? Ubiti mom starom, je važno sam da nije 1 i da nema puno 2jki, ovo ostalo je njemu svejedno, al kad se mama uvijek mora trpati da ide na roditeljske i informacije, al informacije obavezno jedamputa mjesečno, ma strasno!!!! I tak.......et neznam izgleda da ću praviti dredlokse jednom dečku, tak da sam u iluziji i pod opterečenjem kako će to ispasti, oče se to njemu sviđati, ak mu se nesviđa ubit ću se (dakle ako upravo ovo citas (tebi kome pravim-Stjepane) mora ti se svidati, heh ma šalim se LoL) nikada nisam pravio bas prave, pravio sam jednoj legici par komada, al nije dala da se pale, i nije dala da stavim voska (čkaKu) onda bi bili pravi, heh al bili su dobro ispali, sam nisu bili onak tvrdi i oštri zato kaj se nisu spalili!!!!
Al eto ako vam se cita ukratko cu vam opisati kako se to pravi (tak jedino znam, i siguran sam 99% da je tak najbolje da se prave)
Dakle ovako: najbolje je da je kosa jako kovrčava, lakše se prave, i da je što gušća i oštra, što je kosa tanja i mlitavija i rijeđa, mekša teško da će ispasti savršeno!!! Pa neznam trea prvo rascesljati pramen od kojeg pravis dredloks, pa ga se malo uzme natapira od vrhova prema korijenu tj. Tjemenu i zapetlja prstima u svim smjerovima i zatim se uzmu vrhovi i to zapetljano skroz jako povući i stegnuti zapetljanu kosu do tjemena, i tako stalnopopnavljati i napravi se dredloks stim da morate paziti, da vam neštrlje dlake, da neviri slučajno pramen vani, i uvijek se steže svom snagom da oni budu potpuno tvrdi, kraj se ostavi i odreže ili se može uheklati u dredloks, al postoji mogućnost da će nakon izvjesnog vremena izaci van, uglanvom bolje je kad se 2 cm kose odreže to kaj ostane, zatim dredloks narpavljeni zmete u u ruke i podignete ga i iz njega ce strsati onak sitne dlake, te se dlake sprale, al pritom pazis da nespalis cijeli dredloks nego samo vrhvoe (odvratno smrdi po amonijaku), i zatim se zapali svijeca i po svakom dredloksu nakapati malo kapi znaci po cijelom dredloksu (to nakon izvjesnog vremena otpadne ili uđe u dredloks) i na vrh gdje se odrezalo treba staviti veću količinu voska i to se skupi kasnije ni nevdi se!!!! I to bi vam bilo to!!!

Proces je veoma bolana za tjeme, jel kosa bude potpuno odignuta od tjemena, i tjeme bude uzasno crveno i nije bas ljepo dirati ga, niti ugodno spavati (znam po legici), kad se dredloksi naprave nesmiju se prati najmanje 15 dana znaci 2 tjedna, znaći najmanje što duže to bolje!!!!!!! Inaće dredloksi se peru isto svaka 1-2 tjedna!!!!
Postoji mogućnost da osobe koji imaju dredlokse dobiju one ušili ili ti buhe ili kaj vec, u tom slučaju dredlokse treba raspetljati u koliko je to moguce, ili osisati na potpuno kratko (u svkom slučaju najpametnije).,,,.,. neznam mogu se uvuci razne bubice, paukovi, blah balh, čuo sam da je neka ženska neznam di, imala dredlokse i da ju je stalno bolila glava, i osa kod doktora, i snimili joj glavu i rekli da joj je krpalj ili neki pauk usao pod kožtu tj. Tjeme i da joj je namnožio jajašca i da se sve prosirilo na mali mozak, i da su je jedva spasili, ili je čak umrla neznam točno!!!! Ijjjjju!!!! (al nemorate se bojati mogucno da ce vam se to dogiditi je 1:1000000000000000000000) tak da ono!!! Postoji mogućnost da se dobije pertu ogromne komadine, dakle kad se narpave pametno ih je prati samponom protiv peruti!!!

Et toliko od mene, nadam se da nitko neće odustati od pravljenja dredloska, jel je to zaaaakon, ja bi ih imo sam da smijem, al STARCI NEDAJUI!!!!!! PoZdRaF







Post je objavljen 25.05.2006. u 12:28 sati.