Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smile16

Marketing

Bla,bla...

::: U petak,nakon dugih nekoliko mjeseci,ponovno otvorena Kuglana,od sada pod Nazivom Kugla. Blaženi petak!!

::: 16. srpnja na zagrebačkoj Šalati nastupit će Pixiesi,jedan od najboljih američkih rock-bendova 80-ih godina. Cijena ulaznica u pretprodaji je 190 kn.

:::Eurosong i ''Hard rock halelluyah''. Neću komentirat kao ni ''Štiklu''. Iako mi ''Moja štikla'' nije nimalo draga,morate priznat da je bila uvježbana sa svojim bendom,bez ijedne krive note. A izgleda da uvijek najbolje prolaze pjesme onih država koje imaju više susjeda. Šteta što nam zemljopisni položaj i nije nešto. Ali kopiranje ALICE COOPER mi također nije nešto...

:::Producenti koji stoje iza Da Vincijevog koda kupili su prava na ekranizaciju pokolja u školi u Beslanu. Priča je, pravdaju se, sama tražila da bude ispričana na velikom ekranu. Medijska prašina neće im odmoći.

:::Čokolade, bombone i kekse 55-godišnja žena švercala je u busu Croatia busa, a policija ju je otkrila oko 19,30 sati na cesti kod Đurmanca. Vozač nije ništa znao.zujo

:::Usred metropole žena se porađala sama, na WC-u. Novorođenče je, još u posteljici i s pupčanom vrpcom, palo u otvor WC-školjke i ugušilo se.




Post je objavljen 21.05.2006. u 17:49 sati.