Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarjamama

Marketing

PROMJENE
Ošišala sam svoju dugu kosu skroz na kratko. Super mi stoji nova frizura. Imam gustu čvrstu blago ricavu kosu i dobar oblik glave i baš sam si super. Naravno promjena frizure ide uz cjelokupnu promjenu imidža. Kile idu doli i sad mogu nositi onu robu od preklani. Najdraži je oduševljen. Svekrva nije ni primjetila.

VIKEND
Cili božji vikend lutali smo Dubrovačkim Pimorjem. Tražili smo ljude bez adrese i kućnog broja i majkomila upoznali cili kraj. Dobro ajde, bilo nam je lipo! Od Dubrovnika sam vidila samo D. Stigla sam to i uslikati, ali naravno USB kabel i dalje stoji tu kraj mene neupotrebljiv. Prožvakan. Stavit ću sliku čim se snađem za neki drugi.

MAMINO ZLATO
Sunce mamino. Najbolje dite na svitu. Cili put je podnila super, zabavljala je nas i druge. Vesela je, društvena i nasmijana stalno. Ljudima se uvlači pod kožu. Nadam se da će uspjeti u životu.
NAJDRAŽI
Ljubav mog života




SVEKRVA složenica od SVE KRIVA
NEVISTA složenica od NE VJEŠTA
ZAOVA (muževa sestra) složenica od ZLA OVA

Za muški rod nemam primjera, oni nisu sa Venere.


HITNO!
Ako mi neko može objesniti kako se igra badminton. Bili Najdraži i ja prošli vikend kraj mora. Otpuvalo i nas i rekete i onu nazovilopticu. Probat će mo opet danas. Nas dvoje ko dva slonića skačemo okolo zapuvani, a ne moremo pogodit lopticu dva puta!!! Inače ja kao trenirala tenis. Hm.


Post je objavljen 21.05.2006. u 14:14 sati.