Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Splitska policija štiti bordel

U Hrvatskoj je zakonom zabranjeno prostituirati se kao i organizirati prostituciju. No taj zakon ne vrijedi za sve. Tako primjerice ako odbijete platit kurve u splitskom klubu Pasha koji se nalazi na Bačvicama završit će te na policiji zbog ne podmirenog računa.

SPLIT - Policija je privela dvojicu državljana SAD-a, posjetitelje noćnog kluba Pasha u Uvali Bačvice, jer su u prvim satima utorka napuštajući klub odbili podmiriti račun.

Amerikanci Y. K. (33) i R. J. (36) odbili su platiti račun u iznosu od 3790 kuna za popijeno piće i dvije boce šampanjca kojim su počastili plesačice u klubu.

Kako su uporno odbijali podmiriti račun, vlasnika kluba Željko Vidović (42) pozvao je policiju koja ih je privela na obavijesni razgovor. (A. Ku.) www.jutarnji.hr

Još zanimljivije u cijeloj priči je da je vlasnik famoznog kluba Pasha izvjesni Željko Vidović koji je prvo prijavio Igora Štimca da ga je pretukao još davne 2001. godine, da bi početkom ove godine iznenada povukao svoj iskaz jer da ne može sa sigurnošću tvrditi da ga je baš Štimac tukao.

Čini se da su Štimac i Vidović svoje račune već nekako izravnali te da Vidović očito uživa policijsku zaštitu jer ne postoji drugi način da vodite ilegalnu javnu kuću, a da policija ne da nije provela raciju, već je još uhitila dvojcu amerikanaca koji nisu htjeli platit.

Post je objavljen 03.05.2006. u 11:49 sati.